Kako najlepša žena na svetu zaista izgleda kad se probudi? Evo realne slike, bez trunke ulepšavanja

 
 
 ≫ 
  • 13

- Upravo sam se probudila. Uspavana devojka na suncu - napisala je Bela Hadid u opisu video snimka koji je "zapalio" društvene mreže

Američka manekenka Bela Hadid, za koju čak i kompjuterski proračuni tvrde da je najlepša žena na svetu, obradovala je obožavatelje novim provokativnim izdanjem.

Naime, popularna manekenka je objavila video snimak u kom pozira minijaturnom bikiniju od teksasa, a tom prilikom je istakla svoje zgodno telo.

Bela na snimku skakuće i smeje se, a u prvi plan dolazi njen dekolte, savršeno ravan stomak, uzak struk i bokovi.

- Upravo sam se probudila. Uspavana devojka na suncu - napisala je ona u opsiu video snimka na kom je prikupila 2,1 miliona lajkova, kao i bezbroj pozitivnih komentara.

"Savršena si", "Prava princeza", "Prelep ti je bikini, gde si uzela?", "Tvoja energija je predivna, mogu da je osetim odavde", "Namaži zaštitu od sunca", "Nema zgodnije devojke", bili su komentari ispod objave.

Inače, Belu na društvenoj mreži Instagram prati 38,3 miliona pratilaca, a novim video snimcima i slikama je podsetila na nedavno fotografisanje koje je imala na jednoj tropskoj destinaciji i koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    8. februar 2021 | 15:50

    Одакле вам идеја да је најлепша ?

  • Paris

    8. februar 2021 | 16:59

    Najlepsa??? Verovatno cerka nekog bogatasa ili poznatog, kao slucaj sa Kardashian ili Paris Hilton

  • Milos

    8. februar 2021 | 16:19

    Ako je ova najlepsa devojka ja stvarno nemam reci ima sto puta lepse od nje... Nerazumem ove ljude kako ona moze da bude najlepsa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA