Maraju Keri tužila rođena sestra: Traži odštetu od 1.200.000 dolara

 
 
  • 4

Maraja je u svojim memoarima otkrila neke traumatične detalje iz svog života, zbog kojih ju je sestra tužila

Maraja Keri Printskrin: Youtube/CBS Sunday Morning

Pevačica Maraju Keri je u septembru prošle godine objavila memoare pod nazivom "The Meaning of Mariah Carey", zbog kojih je njena sestra Elison početkom nedelje podnela tužbu Vrhovnom sudu Njujorka, piše BBC.

Naime, Marajini memoari su njenoj sestri uzrokovale duševne boli, pa na sudu potražuje 1,2 miliona dolara od slavne sestsre.

U tužbi navodi da je Maraja u knjizi iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza. To uključuje navode da je Elison zlostavljala pevačicu, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.

Elison u tužbi tvrdi da je Maraja iskoristila svoj status kako bi je napala radi promocije svojih memoara. Smeta joj što je s tim izašla u javnost iako je svesna da Elison ima traume zbog navodnog zlostavljanja koje je pretrpela od njihove majke.

Naime, Elison je rekla kako ju je majka u mladosti podvrgavala sotonskim ritualima i seksualnim aktivnostima, iako joj je bilo svega 10 godina.

Maraja je odrasla s roditeljima, bratom Morganom i sestrom Elison. Za Morgana je rekla da je pokazivao destrukciju u detinjstvu, kao i u zrelijem dobu. Navela je kako nije bilo neobično da u zidovima budu rupe ili da po kući lete predmeti kada je Morgan bio u blizini. Takođe, Maraja tvrdi da ju je porodica mučila i nakon što je odrasla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    4. februar 2021 | 20:04

    Amerika, Amerika, zemlja velika, ali metar moga sela Amerika cela.

  • 😂😂😂

    4. februar 2021 | 19:30

    Sta ti je najrodjeniji. 😂😂😂

  • JA

    5. februar 2021 | 03:47

    To je kod njih normalno da mama tuzi sina ukoliko je bogat, ili sestra brata i sl. Bolesna nacija koja sve gleda kroz materijalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA