Ovakva Selma je svima fantazija: Toliko dobro izgleda da bi joj se i neplivači pridružili u bazenu

 
 
  • 2

Glumica je novom fotografijom raspametila pratioce na društvenim mrežama

Selma Hajek Selma Hajek; Foto: Tanjug/AP

Američko-meksička čuvena glumica Selma Hajek (54) je jedna od najlepših žena na svetu, a i u šestoj deceniji ostavlja bez daha svojim izgledom.

Naime, zvezda filma "Desperado" je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je pokazala svoje zanosno telo, a u prvi plan je stavila bujne prirodne obline.

Ona se fotografisala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu i pokazala nikad bujniji dekolte, dok je osveženje potražila u bazenu.

Selma je plutala na vodi u kupaćem kostimu sa resicama, a svi su primetili njenu savršenu figuru - bujne grudi, uzak struk i podignutu guzu, na kojoj bi joj pozavidele i duplo mlađe žene.

Na objavi je prikupila više od 814.000 lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 17,2 miliona pratilaca, a zatim je usledilo skoro 4.000 komentara ispod objave.

"Siguran sam da nećeš potonuti sa tim lubenicama", Predivna si, budi ponosna, prelepa žena sa mladim duhom", "Prelepa kao i uvek", "Kakva linija tela", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Selma je svoj glumački put započela u meksičkoj telenoveli koja ju je proslavila, pre nego što se preselila u Los Anđeles kako bi ostvarila filmsku karijeru.

Pre 23 godine nije mogla ni da sanja kako će joj život jednog dana izgledati, što je i sama priznala u jednom od intervjua.

- Stvari koje su mi se u životu dogodile potpuno su nezamislive. Čak i u najneobičnijim trenucima nikada nisam zamišljala da bih ovako mogla da se osećam - izjavila je.

Glumica je danas u srećnom braku s francuskim milijarderom Fransoom Henrijem Pinoom i iza sebe ima listu najpopularnijih i najgledanijih holivudskih filmova koje je snimila.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA