Originalna "čudesna žena" u 70. godini i dalje izgleda sjajno: Glumica se prisetila legendarne role

 
 
  • 2

- U kojoj bih drugoj profesiji mogla da visim s helikoptera, da jurim tako automobilima i skačem po trambolinama - rekla je glumica

Lynde Carter Linda Karter; Foto: Profimedia

Američka glumica Linda Karter (69) koja je 70-ih godina tumačila ulogu "Wonder Woman" je otkrila da je mnoge opasne scene na setu uradila sama, bez pomoći kaskadera.

Naime, tokom druge sezone hit serije slavna junakinja je skočila na helikopter u letu kako bi spasila svet od negativaca. Upravo tu scenu nisu odradili kaskaderi, već glumica Linda koja je to učinila bez sigurnosne opreme i u odelu superjunakinje koju je igrala.

Poslednjih dana svet obilaze scene filma "Wonder Woman 1984", heroinu je ovoga puta igrala Gal Gadot, ali je Linda Karter dala je večni pečat tom liku.

- Obožavala sam sve što je "Wonder Woman" morala da radi kako bi spasila svet. U kojoj bih drugoj profesiji mogla da visim s helikoptera, da jurim tako automobilima i skačem po trambolinama - rekla je danas 69-godišnja glumica.

- Odbijala sam kaskadere jer mi se nije sviđalo da neko radi posao umesto mene. A i smatrala sam da određene scene ne može da snimi muškarac, već to moram da uradim ja - dodaje slavna glumica.

Kako danas izgleda Linda Karter, pogledajte u galeriji:

Linda je 1972. godine osvojila titulu Mis SAD-a, a na izboru za Mis Sveta je ušla u top 15, pa joj je sve to donelo svetski uspeh.

U nedavnom intervjuu prisetila se i kako je na setu provodila po 18 sati dnevno, ali ništa joj nije bilo teško. Ipak, nije sve uvek prolazilo glatko. Tokom pokreta "Me Too" otkrila je da je bila meta nasilnika, ali nikada nije otkrila ko je to bio.

- Sada se više ne radi o meni, već o devojkama kojima je danas to svakodnevica - spomenula je u tom trenutku i podržala sve žene koje su javno progovorile o nasilju na poslu.

- Ja imam predivnog supruga i sina i svi muškarci oko mene su odlični - zaključila je glumica.

Sa suprugom Robertom A. Altmanom (74) je u braku već 37 godina, a istakla je da joj odgovara život daleko od medija i da je zadovoljna svime što je postigla do danas - i privatnim i poslovnim uspehom.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Bg

    8. januar 2021 | 17:45

    Prelepa zena bila i ostala.

  • Marko Predator

    8. januar 2021 | 21:53

    Svaka čast! 70 godina a top izgleda!!! Valja održavati svoje telo zdravim!!! Živeti život bez iti jedan greh! I bićeš mlad zauvek!!! Isus Hristos je živeo savršen život bez iti jedan greh!, ja pokušavam uprkos teškom vremenu i sistemu koji me ugnjetava pokušavam živeti život kao Isus Hristos!!! Teško je jako živeti onako kako su živjeli naši preci i Isus hristos ali je izvodljivo moraš prvo krenuti od sebe pustiti kosu,manju bradicu biti frajer!!! Onda obući staromodnu odeću i odvajati se od ovog grešnog sveta! To podrazumeva nema ni žena ni opijanja ni preterivanja ni skupih stvari ni laži niti jedan greh!!! I bićeš mlad zauvek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA