Saopšten pravi razlog smrti Bondove devojke koju su prvi put greškom proglasili mrtvom

 
 
  • 1

- Njena infekcija urinarnog trakta se proširila na bubrege, žučnu kesu, jetru, a zatim i u krvotok - rekao je menadžer Tanje Roberts

Tanya Roberts, Tanja Roberts Tanja Roberts; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Otkriven pravi razlog smrti Bondove devojke Tanje Roberts (1955-2021) u 66. godini života.

Naime, menadžer Tanje Roberts Majk Pingel je za magazin "People” otkrio da je glumica umrla od infekcije urinarnog trakta.

- Sa srcem punim tuge mogu da potvrdim smrt Tanje Roberts 4. januara 2021. godine u 9:30 uveče u "Cedars-Sinai" bolnici u Los Anđelesu - napisao je on, a zatim je otkrio pravi razlog smrti koji nije povezan sa korona virusom.

- Njena infekcija urinarnog trakta se proširila na bubrege, žučnu kesu, jetru, a zatim i u krvotok - dodao je.

- Moje misli su sa Lensom, njenim voljenim čovekom i bliskim prijateljima tokom teškog vremena. Počivaj u miru - napisao je njen menadžer na društvenim mrežama.

Podsetimo, samo dan ranije je partner bivšeg "Čarlijevog anđela" Lens O Brajan u intervjuu uživo saznao da je njegova partnerka i dalje živa, nakon što su svi svetski mediji preneli da je umrla prvi put.

- Iz bolnice su mi upravo rekli da je živa - rekao je Lens gledaocima.

On je bio toliko srećan zbog tih vesti da je odmah zaplakao od sreće pred kamerama, ali je tada dodao da glumica pati od problema sa jetrom i bubrezima i da joj svakog trenutka mogu otkazati, kao i da joj lekari ne prognoziraju još mnogo vremena života, što se na kraju i ostvarilo pa je ipak umrla dan kasnije. 

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA