Kad Kejti ide u šoping trebaju joj bar još dve ruke: Hit slika slavne glumice sa ulica Njujorka

 
 
 ≫ 
  • 0

Slavna glumica je kupila poklone svojim bližnjima za Božić

Katie Holmes Kejti Holms; Foto: Profimedia

Američka glumica Kejti Holms (41) je uslikana u šopingu u Njujorku samo dva dana pre katoličkog Božića, a tom prilikom je nosila ogromne kese koje su veće od nje.

Naime, 42-godišnja glumica je uslikana sa ogromnim kesama iz "Blick" marketa, a u ruci je nosila i crnu kesu iz Italijanskog butika "Boglioli", pa fanovi predpostavljaju da je svom novom dečku koji je poreklom iz Italije kupila poklone za praznik.

Bivša žena Toma Kruza je ovom prilikom nosila teget kaput, zeleni džemper, dok joj je kosa bila vezana u raščupanu punđu.

Na licu je imala belu zaštitnu masku kako bi se sačuvala korona virusa, a ovog puta joj društvo nije pravio njen novopečeni partner Emilio Vitolo, u koga je ludo zaljubljena.

Emilio i Kejti se ne razdvajaju već mesecima, a kada su zajedno ne skidaju osmeh sa lica. Emilio je čak zbog poznate glumice raskinuo i veridbu sa 26-godišnjom devojkom, s kojom je do nedavno bio u vezi.

Inače, lepa glumica se u poslednje vreme odrekla luksuza na koji je navikla i sa svojim partnerom je često viđen putnik metroa, trajekta, iznajmljenih bicikala i drugih gradskih prevoznih sredstava, a sada je uslikana i kako sama nosi teške kese iz šopinga, bez ičije pomoći.

Sve se čini da oni zaista žive "normalnim", a ne holivudskim načinom života i često se voze metroom gde ih su ih obožavatelji ili paparaci često uslikali i prosledili fotografije medijima.

Njih dvoje uživaju u čarima svakodnevnog života, iako se Emilio pre Kejti bavio modelingom i često družio sa poznatim holivudskim ličnostima kao što su braća Džo, Nik i Kevin Džonas, Deni De Vito, itd., a u restoranu njegovog oca gosti su bili Barak i Mišel Obama, Leni Kravic, Denzel Vošington i mnogi drugi.

Podsetimo, Kejti je "teška" 25 miliona dolara, dok Emilio ima "samo" 1,5 milionadolara na svom bankovnom računu, a izgleda da im finansije nisu toliko bitne, sudeći po stilu života.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA