Trudna Emili na početku 8. meseca trudnoće u nikad manjem bikiniju: Od celulita ni traga!

 
 
  • 0

Lepa manekenka poreklom iz Poljske uslikana na plaži u Kaliforniji sa ogromnim trudničkim stomakom

Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch / BACKGRID/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je uslikana na plaži u Kaliforniji sa svojim suprugom Sebastijanom Berom Meklardom (31) i tom prilikom je istakla svoje božanstveno telo u drugom stanju.

Naime, slavna manekenka se sunčala u "Inamorata" kupaćem kostimu iz sopstvene kolekcije i istakla je svoj poveći trudnički stomak u minijaturnom bikiniju samo par dana pre katoličkog Božića.

Emili je obukla braon bikini sa šarama iz "Las Olas" kolekcije, koji košta 150 dolara, dok je na glavi imala beli kačket i crne naočare za sunce. Ona je zatim obukla ogromni bež duks i prošetala po pesku sa prijateljicom koja je slavnom paru pravila društvo.

29-godišnjakinja je nedavno otkrila da je u 28. nedelji trudnoće, ali izgleda da se ne plaši previše novog talasa pandemije korona virusa koji je aktuelan u Americi.

Tom prilikom manekenka nije nosila zaštitnu masku kako bi zaštitila sebe i druge od Covida-19, ali je poštovala fizičku distancu od drugih ljudi.

Fanovi su pomalo zabrinuti za nju i smatraju da bi trebalo da se izoluje od svih do kraja trudnoće, ali kažu da izgleda kao boginja i da se uopšte nije ugojila, osim što joj je porastao stomak. 

Manekenka poreklom iz Poljske, koja je odrasla u San Dijegu, je iz hladnog Njujorka došla u toplu Kaliforniju kako bi tamo dočekala porođaj.

Nove fotografije lepe Emili pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA