Ulažu milione u dekoraciju, pa se takmiče u raskoši: Novogodišnje jelke poznatih su pravi spektakl

 
 
 ≫ 
  • 3

U ovoj sferi definitivno prednjače sestre Kardašijan

Maraja Keri, Kim Kardašijan, novogodišnje jelke Maraja Keri i Kim Kardašijan; Foto: Instagram mariahcarey/kimkardashian

Slavne holivudske ličnosti, rijaliti zvezde i manekenke ulažu dosta novca u novogodišnju dekoraciju, pa tako žele da njihova novogodišnja jelka izgleda što više raskošno i bajkovito.

Naime, neki od poznatih ličnosti ulažu milione dolara kako bi dekorisali i osvetlili svoj dom i imanje, pa je isti slučaj i sa jelkom, koja uvek treba da izgleda nestvarno. 

Izgleda kao da se poznati takmiče u dimenziji i raskoši jelke, a u ovoj sferi definitivno prednjače sestre Kardašijan.

One su već godinama sinonim za preterivanje u svemu, pa tako preterano kite svoje novogodišnje jelke i troše nečije godišnje plate na to.

Najmlađa milijarderka na svetu i članica Kardašijan-Džener klana, Kajli Džener je pre dve godine angažovala dizajnera Džefa Litama da joj osmisli prazničnu dekoraciju u luskuznoj vili u kojoj živi.

Njena majka Kris Džener je pre nekoliko godina potrošila 28.000 dolara na božićne ukrase koji su stajali samo mesec dana, a za ovom porodicom u trošenju novca na dekoraciju ne zaostaje ni "krajljica božićnih pesama" Maraja Keri.

Ona kupuje jelke koje su isključivo više od pet metara visine i uvek ima nekoliko novogodišnjih jelki dekorisanih po njenoj vili.

Zbog pesme "All I Want For Christmas Is You" ova pevačica je svake godine bogatija za milion dolara na osnovu autorskih prava i to je ubedljivo najslušanija pesma na svetu tokom novogodišnjih praznika.

Osim pomenutih dama, veliki novac u ogromne jelke ulažu i Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio, pop princeza Britni Spirs, mankeneka Emili Ratajkovski i mnogi drugi.

Fotografije najluksuznijijh novogodišnjih jelki poznatih ličnosti pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Seka pokazala novogodišnju idilu u svom domu

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    21. decembar 2020 | 11:34

    Sta je bre ovo? Ja jos nisam kupio jelku...

  • Dj

    21. decembar 2020 | 13:45

    A traže od države pare jer loše žive a ovamo glamur jer to bože ne rade mi penzioneri ne možemo ni granu bora da kupimo imali te vi srama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA