Georgina bogatstvom bode oči u perverznom bodiju: Na nogama 1.155 €, ćebe od 1.260 €, a jelka je VAU

 
 
 ≫ 
  • 2

- Voleti sebe je početak ljubavne priče koja nema kraja - napisala je Georgina ispod seksi fotorafije na Instagramu

Georgina Rodrigez Georgina Rodrigez; Foto: Profimedia

Verenica čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda (35) i manekenka Georgina Rodrigez (26) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj pozira u crvenom bodiju pored novogodišnje jelke, a svi su gledali samo u jednu stvar.

Naime, mlada lepotica je pozirala u seksi izdanju, a obožavatelji su najviše komentarisali okićenu jelku pored nje, kao i skupocene detalje koje ima u dnevnoj sobi. 

Georgina uživa u prazničnim danima, kao i u ukrašavanju svog luksuznog doma u kome živi sa fudbalerom i njihovom decom.

Ona je u crvenom čipkastom bodiju pozirala na belom kauču i istakla je sve bujne obline kojima je zavela Ronalda. Naime, Georgina ima bujne grudi, poveću guzu i jako lepo lice, pa o njoj sada maštaju milioni muškaraca širom sveta.

Kombinaciju je ukrasila Luj Viton kućnim papučama koje koštaju 1.155 evra i Luj Viton ćebetom od 1.260 evra na koje se naslonila i pozirala, a obožavatelji su komentarisali da ima stila, dok hejteri kažu da preteruje sa skupim brendovima i da ih non stop ističe pratiocima, od kojih većina to ne može da priušti.

- Voleti sebe je početak ljubavne priče koja nema kraja - napisala je lepotica u opisu fotografije na kojoj je prikupila 1,8 miliona lajkova.

"Mama mia", "Spektakularna si", "Hmm sviđa mi se taj bodi", "Predivna si, prelepa", "Jako seksi, želim da vidim tu guzu", bili su samo neki od komentara ispod fotografije, koju možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Video: Novi vrući snimak Ronaldove devojke iz teretane

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    14. decembar 2020 | 11:30

    Samo jos jedna od verenica koja mu je rodila, njoj prvo njemu cetvrto ako ne gresim hahhaa steta sto nije imao jedno sa irinom sajk, lepi su bili par

  • x

    15. decembar 2020 | 16:25

    Kratke nego produžila u Photoshopu, ali svi znamo kako je kratkonoga 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA