"Prijatelji su zabrinuti, izgleda mršavo i tužno": Čuvena "zgodna žena" gotovo neprepoznatljiva

 
 
  • 1

Sudeći po fotografijama, izgleda kako se Džulija nije previše zabavljala na Havajima

Džulija Roberts Džulija Roberts, Foto: AP/Tanjug

Fotografije glumice Džulije Roberts na kojima šeta plažom na Havajima, izazvale su zabrinutost njenih prijatelja. Naime, već dugo se šuška kako je brak 52-godišnje Julie Roberts i 51-godišnjeg snimatelja Daniela Modera na klimavim nogama.

Tabloid "New Idea" sada je objavio tvrdnje glumičinih prijatelja koji su zabrinuti za nju jer izgleda "vrlo mršavo i tužno".

Jedan od izvora tabloida čak je rekao kako je Džuliji Roberts draži sneg i kako ne voli da ide na plažu, pa je njen pristanak za odmor na Havajima sa suprugom Danijem protumačio kao njen pokušaj da popravi brak.

Glumica koja se proslavila u filmu "Zgodna žena" i važi decenijama za sinonim kada je prirodna lepota u pitanju, vlasnica je i najlepšeg osmeha Holivuda. Nažalost, na novim fotografijama osmeha nigde nema.

Sudeći po fotografijama, izgleda kako se Džulija nije previše zabavljala na Havajima. Prošetala je plažom sama, zabrinutog lica, gledajući u mobilni telefon. Grizenje usana, tvrde stručnjaci, znak je nesvesne borbe sa stresom, a upravo to je Džulija radila većinu vremena dok je šetala bosa peščanom plažom na Havajima.

Svet već godinu dana bruji o tome raspada li se njen dugogodišnji brak sa snimateljem Danielom Moderom, a prave informacije o tome cure na kapaljku. Neimenovani izvor za magazin OK! letos je izjavio kako se njihov odnos popravio jer su počeli da odlaze na bračna savetovanja.

Drugi su, pak, tvrdili da je Roberts potražila utehu u naručju drugih muškaraca, a onda je stigla vest da se glumica seli u San Francisko, i to u novi dom u koji su supružnici zajedno uložili oko osam miliona dolara. U luksuznu vilu Roberts navodno planira povesti i 15-godišnje blizance Hejzel i FIneusa, te dve godine mlađeg Henrija, ali s njima, kako zasad stvari stoje, ipak neće živeti njen suprug.

Poznati supružnici dosad se još nisu službeno oglasili o nagađanjima vezanim za raspad njihovog 18 godina dugog braka.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA