Najvrelije fotke na Instagramu u poslednja 24 sata! Izabel i Nikol "pokosile" konkurenciju

 
 
 ≫ 
  • 2

Ovo su najvrelije fotke u poslednja 24 sata

Izabel Gular Izabel Gular; Foto: Instagram/izabelgoulart

Brazilska manekenka Izabel Gular (36) i američka pevačica Nikol Šerzinger (42) su objavile dve najprovokativnije fotografije na društvenoj mreži Instagram u poslednja 24 časa i zapalile internet.

Naime, obe popularne dame su podgrejale temperaturu i podigle pritisak mnogih muškaraca kada su objavile fotografije u minijaturnim bikinijima koji su više otkrivali nego skrivali, a obe su se pohvalile zanosnim telima i seksi atributima.

Svaka na svoj način je podstakla pratioce da lajkuju, a Izabel je u prvi plan stavila uzak struk i duge noge, dok je Nikol fokus "bacila" na guzu.

Obe su prikupile veliki broj komentara ispod objave. Izabel je dobila 100 hiljada lajkova, dok je Nikol guzom nadmašila sve  i prikupila 250 hiljada lajkova.

Obožavatelji kažu da su ovo najbolje fotografije dana, dok drugi dodaju da su njih dve zaslužile titulu najboljih ovog meseca.

Nije poznato gde se Nikol trenutno sunča, dok je Izabel već neko vreme u rodnom Sao Paolu. Njihove seksi fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Seksi sinhrone plivačice svojim plesom bacile u trans muškarce širom sveta

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zinda

    17. novembar 2020 | 06:56

    Zadnjice su postale najtraženiji deo ženskog tela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA