Najseksi trudnica na svetu u 5. mesecu ne odustaje od golog stomaka, ali ženama se to baš i ne sviđa

 
 
  • 0

Slavna manekenka je objavila da je trudna u oktobru ove godine i od tada ponosno pokazuje svoj stomak

Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je ponosno pokazivala svoj trudnički stomak i šetala sa svojim mužem Sebastijanom Berom Meklardom (31) i njihovim psom Kolombom.

Naime, lepotica koja je rođena u Londonu, a odgajana u Kaliforniji se vratila u svoj kraj i pokazala svoju fantastičnu figuru u crnom topiću i braon plitkoj trenerci, koju je spustila ispod stomaka i držala na kukovima.

Na grudima je nosila ogrlicu sa priveskom na kojoj piše slovo S - odnosno prvo slovo imena njenog supruga Sebastijana, dok je u ruci nosila crnu žastitnu masku za lice, a prolaznici su gledali samo u njen stomak i fantastično telo, koje je zategnuto i u 5. mesecu blaženog stanja.

Sebastijan je tom prilikom nosio belu majicu sa printom, šarenu trenerku, dok je ispod vrata nosio crnu zaštitnu masku za lice, a oboje su se klonili gužve i šetali su skoro praznim ulicama.

U ruci su nosili "mača čaj" za poneti, a trudili su se da ne primećuju holivudske paparace koji su ih pratili sve vreme.

Podsetimo, Emili je srećne vesti saopštila za magazin "Vog", a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire

Manekenka je u autorskom tekstu za magazin "Vog" istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA