Anđelina Džoli uslikana sa ćerkom u Los Anđelesu usred borbe oko starateljstva sa Bred Pitom

 
 
 ≫ 
  • 1

Slavna holivudska glumica i najmlađa ćerka Vivijen su same uživale u "mama i ćerka" vremenu

Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: The Mega Agency / Profimedia

Holivudska glumica i jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli (45) je uslikana sa svojom najmlađom ćerkom Vivijen Džoli Pit (12) na ulicama Los Anđelesa, a tom prilikom slavna lepotica je izgledala skoro neprepoznatljivo.

Naime, Anđelina i najmlađa ćerka vole da provode vreme zajedno, a ovog puta su krenule u šoping i po kafu za poneti i to je jedan od retkih izlazaka ove slavne porodice za vreme pandemije korona virusa.

Anđelina i njenih petoro maloletne dece su već mesecima izolovani u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu, u kojoj ih je do nedavno posećivao samo njen bivši muž Bred Pit (56), sve dok nije otkriveno da je započeo vezu sa Nikol Poturalski (27), s kojom je brzo i raskinuo.

Jedino je najstariji sin Medoks (19), koji je punoletan, već neko vreme na Univerzitetu u Južnoj Koreji, pa se ne viđa sa ostatkom porodice, a šuška se i da ne priča sa svojim slavnim ocem jer su pre nekoliko godina imali fizički okršaj.

Anđelina i Vivijen su sada uživale u vremenu koje su provele same, a sve vreme su se grlile i ljubile i vidi se da se jako vole. Glumica je izgledala pomalo neprepoznatljivo s obzirom da je imala zaštitnu masku preko celog lica, a i ona i ćerka su bile odevene u neupadljive kombinacije.

Anđelina je tom prilikom obuka crnu haljinu i bež "Luj Viton" mantil, a njeni najverniji fanovi su već mesecima zabrinuti za njeno zdravlje jer je, kako kažu, "premršava", a noge su joj "kao čačkalice". Mnogi tvrde da je to odrz njenog unutrašnjeg nemira jer se još uvek bori oko starateljstva i nekih nerešenih finansijskih pitanja sa Bredom Pitom.

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA