Bivša Kolinsova žena se sa novim 15 godina mlađim mužem uselila u pevačevu vilu i ne želi da izađe

 
 
  • 1

Fil Kolins nije imao sreće sa suprugom koju je 1994. godine upoznao na turneji u Švajcarskoj

Fil Kolins Fil Kolins i Orijen Sevej; Foto: Profimedia/AFP

Engleski muzičar Fil Kolins (69) je sa bivšom suprugom Orijen Sevej (46) bio dva puta u braku, a oba puta ga je "namagarčila", pa mu se sada uselila u vilu u Majamiju sa novim mužem Tomasom Bejtsom (31) i odbija da se iseli. 

Naime, poznati umetnik i preduzetnica su se prvi put venčali 1999. godine i bili u braku do 2008. godine, a onda su se razveli i venčali se za druge partnere.

Godine 2016. on je svojoj bivšoj supruzi dao drugu šansu, a sada je zažalio jer je saznao da ga je varala poslednje dve godine i da se pre dva meseca udala za drugog ljubavnika u Las Vegasu. 

Bivša spruga Fila Kolinsa Orijen Sevej sada kaže da je pevač bio impotentan i da se nije kupao niti prao zube skoro godinu dana, piše u novim sudskim dokumentima.

Orijen sada kaže da joj je pevač usmeno obećao da je ona vlasnica pola vile vredne 40 miliona dolara u Majamiju i da ona ima pravo da živi tu.

Fil i bivša supruga su postigli delimčan dogovor u ovoj gorkoj bitki da se ona i njen novi muž isele iz pevačeve vile na Floridi.

Kolins kaže da Orijen nema nikakva prava da živi u njegovoj vili sa novim mužem Tomasom i tužio ju je kako bi napustia njegov dom, jer je promenila sve lozinke u vili, pa on već mesecima ne može da uđe.

Ali Sevej je sada  popunila nova dokumenta i tvrdi da su bivši supružnici imali usmeni dogovor kada su se pomirili 2015. godine.

Ona je otkrila da je tada predala svoj udeo u vili od 20 miliona koju je delila sa prethodnim suprugom Čarlsom Mejatijem kako bi se što pre razvela od njega i pomirila sa Filom, a on joj je tada navodno obećao udeo od 50 posto u vili u Majamiju.

Ona je dodala da se Fil izolovao od svih u poslednjih godinu dana i da je postao pravi lenjivac koji se ne kupa i ne brine o sebi, a čak je dodala da je izgubio svoj talenat za muziku.

Prošle nedelje Kolins, njegova bivša supruga i njen novi muž su prvi put razgovarali onlajn preko aplikacije "Zoom" i njih dvoje su obećali da će napustiti Kolinsovu vilu do sredine januara. Kada se oni isele Fil će staviti kuću na prodaju, a onda će sud da odluči da li treba da joj isplati pola novca.

Podsetimo, Orijen i Fil zajedno imaju sinove Metjua (15) i Nikolasa (19), a njihova prva rastava je bila jedna od najskupljih u svetu šoubiznisa, kada je Orijen dobila čak 46 miliona dolara od razvoda. 

On prvi put izgleda nije naučio lekciju, pa je ostavio voditeljku Danu Tajler kako bi se pomirio sa bivšom suprugom, koja je u tom trenutku bila udata za biznismena Mejatija. Mejati je tada rekao da ga je Orijen ostavila zbog muzičara.

Fil i javnos su bili šokirani kada su otkrili da se Orijen pre dva meseca tajno udala u Las Vegasu. Fil nije znao da se ona viđa sa drugim muškarcem jer mu je rekla da često ide u Las Vegas na poslovne sastanke vezano za njen posao sa prodajom nakita.

Međutim, otkrio je za još jednu njenu prevaru kada ga je pre dve godine varala sa striperom Prestonom Tompsonom, kome je kupila vilu u vrednosti od 1,3 miliona funti u kojoj su se često viđali i uživali u luksuzu na Filov račun.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA