Maluma obara s nogu u kombinaciji koju ne bi smeo da ponese baš nijedan frajer na svetu!

 
 
  • 3

Popularni pevač je obukao zvoncare i roze prsluk, a pored njega ovu odevnu kombinaciju bi mogao da iznese samo Hari Stajls

Maluma Maluma; Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Kolumbijski pevač Maluma (26) se pojavio na virtuelnoj dodeli MTV EMA muzičkih nagrada i tom prilikom obukao odevnu kombinaciju u kojoj bi svaki drugi muškarac bio proglašen za homoseksualca, ali ne i on - on je samo seksi.

Naime, ovogodišnja dodela muzičkih nagrada se snimala na više lokacija širom sveta s obzirom da događaj nije mogao da se organizuje samo u jednoj državi i u istom studiju zbog novog talasa pandemije korona virusa, već su se muzički izvođači javljali iz raličitih studija putem interneta.

Kolumbija je u 21. veku nakon Šakire dala još jednu svetsku muzičku zvezdu - Malumu. Ovaj momak započeo je svoju karijeru 2010. godine, a od tada je izbacio veliki broj hitova, kao što su "Pa Ti" i "Lonely" sa Dženifer Lopez, "Vente Pa Ca" sa Rikijem Martinom, "Felices Los 4" i mnoge druge.

Sada se na dodeli nagrada pojavio u beloj košulji i belim "zvoncarama", a preko košulje je obukao roze prsluk i svojom pojavom oduševio obožavateljke širom sveta.

Iako bi po svemu sudeći mnogi pomislili da će ga fanovi kritikovati zbog izgleda, bilo je obrnuto, oni su ga pohvalili i istakli da izgleda veoma seksi uprkos tome šta je obukao.

Maluma trenutno ima plavu boju kose, a mnogi kažu da fizički najviše podseća na Rikija Martina iz mladosti i ističu da ima veoma lepo lice i zavodljiv pogled kao Riki. 

Maluma je sađarivao u svojoj karijeri i sa Šakirom, Talijom, kao i muzičkom grupom "Black Eyed Peace" s kojom je snimio hit "Feel The Beat".

Za Malumu, koji se zapravo zove Huan Luis Londronjo Arijas, su čuli mnogi, a da li znate kako je dobio ovaj nadimak kojim je stekao planetarnu slavu.

On je to otkrio prošle godine gostujući u emisiji voditelja Džimija Falona.

- Ime moje majke je Marđi, ime mog oca je Luis, a ime moje sestre je Manuela. Uzeo sam prva dva slova od njihovih imena, i tako je nastalo moje umetničko ime (Ma (od Marđi), Lu (od Luis), Ma (od Manuela), tako da dobijamo Maluma, prim.aut ) - rekao je svojevremeno Maluma i raznežio publiku. Veruje se da pred ovim mladićem tek predstoji ozbiljna muzička karijera.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    11. novembar 2020 | 08:07

    Treba mu reci daje prosla noc vestica...

  • baba smilja iz darosave

    11. novembar 2020 | 00:52

    izgleda kao je iz banata u narodnoj nosnji

  • Aleksandar Nikolić

    11. novembar 2020 | 17:17

    Kolumbija je pored Šakire i Malume dala još jednu mega zvezdu koja se zove J Balvin i koja ima mnogo bolje hitove i pesme nego Maluma koji je takođe superstar,ali za mene lično je J Balvin El rey de Colombia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA