Kim Kardašijan donira milion dolara jermenskom fondu: Poznato je gde njen novac ide

 
 ≫ 
  • 0

Američka rijaliti zvezda je stala uz zemlju svog porekla

Kim Kardašijan Kim KardašijanFoto: Instagram/kimkardashian

Već danima Jermenija i Azerbejdžan su u konfliktu zbog regije Nagorno-Karabag, koja je većinski naseljena Jermenima. Došlo je tamo i do oružanih sukoba, a ceo svet se nada da će se problem na kraju i rešiti.

Uz Jermeniju je stala Kim Kardašijan, američka starleta koja je poreklom iz ove zemlje. Naime, ona je objavila da donira milion dolara takozvanom jermenskom fondu, za pomoć ugroženima u ovom sukobu.

Naravno, novac će ići za hranu, medicinsku opremu i za ostale potrepštine koje su neophodne.

- Velika mi je čast što sam deo današnjih globalnih napora da podržim jermenski fond. Govorila sam o trenutnoj situaciji u Jermeniji i Arcahu (Nagorno Karabahgu, prim.aut) i vodila razgovore sa toliko drugih kako bih dodatno nametnula svest o krizi koju ne možemo da dozvolimo da napreduje. Jermenski fond direktno pomaže onima koji su pogođeni u ovo kritično vreme humanitarnom pomoći kroz hranu, sklonište i medicinsku negu - napisala je Kim.

- Doniraću milion dolara za pomoć njihovim naporima na terenu i pozvaću vas da mi se pridružite. Bilo da pomažete samo u podizanju svesti i objavljivanju na društvenim mrežama ili donacijom samo 1 dolara, sve pomaže. Učinimo ovo našim najuspešnijim prikupljanjem sredstava ikad. Hvala Vam mnogo - zaključila je Kardašijanova.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA