Bio je veren i trebalo je da se oženi, a onda su svet obišle fotke na kojima se ljubi s Kejti Holms

 
 
 ≫ 
  • 1

Bivša supruga Toma Kruza ima 8 godina mlađeg dečka, koji je u trenutku kada su se upoznali bio zauzet

Kejti Holms Kejti Holms; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka glumica Kejti Holms (41) ima novog dečka, ugostitelja Emilija Vitola (33), a fotografije na kojima se ljube obišle su svet pre nego što je raskinuo vezu sa svojom verenicom Rejčel Emons (24).

Naime, Emilio je trebalo da se venča sa Rejčel, međutim njegova afera sa Kejti je sve planove bacila u vodu.

Pre nekoliko dana je na videlo izašla informacija da je Emilio sa svojom tadašnjom verenicom raskinuo preko SMS poruke na dan kada su njegove fotografie isplivale u medijima.

Rejčel je obožavala Emilija i bio joj je sve na svetu, a ove fotografije su joj slomile srce. O svemu što se dešava sa Kejti saznala je iz medija.

- Sve dok vesti nisu obišle svet, Rejčel nije imala pojma šta se događa. On je varalica i ovo nije srećan završetak jedne priče - kažu njeni prijatelji.

Rejčel se nakon svega što se desilo preselila ponovo kod roditelja i veoma je tužna zbog prekida jedne ljubavne priče za koju je ona mislila da je savršena.

Podsetimo, Kejti je pre nekoliko dana uslikana dok je sedela Emiliju u krilima i dok su razmenjivali poljupce u jednom restoranu na Menhetnu. Oni nisu obraćali pažnju na ljude oko njih i sve vreme su gledali zaljubljeno jedno u drugo. Nisu skidali osmeh sa lica i deluju veoma srećno.

Emilio je vlasnik restorana "Ballato" koji posećuju brojne poznate ličnosti poput Rijane, Bredlija Kupera, Džoa Džonasa, Džastina Bibera i drugih i koji je nasledio od oca.

Video: Bitka se nastavlja na svim frontovima: Kraljevska jabuka razdora između Dženifer i Anđeline

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    11. septembar 2020 | 09:58

    Jao strašno, baš sam se potresao, jadna Rejčel 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA