Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa skinula se u donji veš: Fatalni izgled je nasledila od majke

 
 
 ≫ 
  • 5

Rumer je izazvala oduševljenje u donjem vešu

Bruce Willis, Demi Moore, Brus Vilis, Demi Mur Foto: Guliver/Diane Freed/Newsmakers

Američka glumica i pevačica Rumer Vilis (32), najstarija ćerka holivudskih glumaca Demi Mur (57) i Brusa Vilisa (65) je objavila fotografiju u donjem vešu na svom Instagram profilu i izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Naime, mlada glumica je pozirala u donjem vešu pod nazivom "Skims" koji je dizajnirala najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (39). Ona je bila u crnom bodiju, a iza nje su bili poređani posteri Kim Kardašijan.

- Srećan rođendan, Skims! Hvala celoj ekipi i hvala divnoj Kim što me uključila u sve ovo. Draga moja, ti si dragulj - napisala je Rumer ispod fotografije.

"Ubila si ovom fotkom", "Gospodarice moja prelepa si", "Ista majka", "Bolje izgledaš od Kim, mnogo prirodnije", "Steznik ti ne treba", bili su samo neki od brojnih komentara njenih obožavatelja.

Rumer je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a svi su primetili neverovatnu sličnost između majke i ćerke, te nema sumnje da je Rumer od Demi nalsedila fatalnu lepotu.

- Imaš istu kosu kao majka, a i lice. Baš puno ličite. Da nisam videla o čijem se profilu radi, pomislila bih da je to neka njena starija fotografija - napisao je pratilac na Instagramu.

Video: Brus Vilis uzeo mašinicu za šišanje i krenuo da se igra sa ćerkinom kosom

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA