Tragedija: Jutjuber umro u 19. godini, imao je suprugu i dve ćerke

 
 
 ≫ 
  • 1

On i njegova supruga imali su svoj kanal "Cam and Fam" na Jutjubu, sa 1,2 miliona sabskrajbera

Landon Klifford Lednon Kliford/Foto: Instagram/camandfam

Zvezda Jutjuba Lendon Kliford preminuo je 20. avgusta, potvrdila je njegova supruga i koleginica Kemrajn Kliford. Imao je svega 19 godina.

Jutjuber je pao u komu 13. avgusta, a njegova supruga potvrdila je ovu tužnu vest na Instagramu.

- 13. avgusta 2020. bio je Lendonov poslednji dan kada je bio najbolji otac i suprug kakav se može poželeti.

- Nakon što je šest dana bio u komi, preminuo je, a nekoliko njegovih organa biće donirano ljudima širom zemlje kojima su potrebni. Umro je spsavajući živote drugih - napisala je neutešna jutjuberova supruga i nastavila.

- Trebalo je da proslavi sledeći rođendan. Trebalo je da šeta sa kćerkama po otstrvu. Trebalo je da ostarimo i umremo zajedno. Nema reči kojima bih mogla opisati svoju bol. Sve što sada mogu da učinim je da stavim devojčicama do znanja koliko nas je voleo. Gleda nas sa neba i njegova svetlost će sijati kroz oblake kada ga potražimo tamo gore... Neka mirno spava... - poručila je.

- Takva je on bio osoba. Voljena, brižna, ljubazna i nežna. Bio je neverovatan suprug i najbolji otac kojeg su devojčice mogle poželeti. Beskrajno me rastužuje što nikada neće moći istinski da ga upoznaju - napisala je Lendonova majka, koja se takođe oglasila na društvenoj mreži.

Kako pišu strani mediji, Lendon je preminuo usled povrede mozga.

Kemrajn i Lendon su, nakon što je ona zatrudnela sa svega 16, 2017. godine, odlučili da pokrenu Jutjub kanal "Cam and Fam" i dokumentuju njihov život kao mladih roditelja. U međuvremenu, postigli su 1,2 miliona sabskrajbera i takođe dobili drugo dete.

Nažalost, sve se preokrenulo sada, kada je otac i suprug Lendon Kliford preminuo i njegova supruga je tragičnu vest saopštila na Instagramu gde je objavila potresnu sliku supruga iz bolnice.

Lednon i Kemrajn imali su dve devojčice, a njihov kanal na kojem su radili roditeljski blog bio je veoma popularan.

 
 
 
View this post on Instagram
August 13th 2020 was Landon’s last day being the best dad and husband he could be. After spending the following 6 days in a coma he passed on and donated several organs to people in need all over the country. He died saving the lives of others. That’s the type of person he was. Compassionate, loving, thoughtful, kind, and gentle. He was an amazing husband and the best father those girls could of ever asked for. It saddens me deeply that they will never get to truly know him. He was so young and had so much more life to live. This isn’t how things were supposed to go. He was meant to make it to his next birthday. He was meant to walk his daughters down the isle. He was meant to die old with me. Words can not come close to describe the pain I feel. All I can do now is make sure our girls know how much he loved us. He’s looking down on us from heaven and his light will shine through the clouds when we look up at him. May he rest peacefully.A post shared by Camryn Clifford (@camandfam) on

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    28. avgust 2020 | 16:21

    Ne volim tekstove gde je autor previše lenj Da bi preveo američke izraze I lakše mu je samo da prepiše izraz,samo na srpskom...a postoje naši izrazi I prevodi...imali su više od 1,2 miliona pretplatnika, a ne saskrajbera...ako nemamo prevode I izraze onda ok,ovako...jok...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA