Italijanski tajkun pozitivan na korona virus! Pre 10 dana igrao VIP utakmicu sa Sinišom Mihajlovićem

 
 
 ≫ 
  • 8

Tajkun je danima pre hospitalizacije izražavao bunt, govoreći da su mere koje su na snazi zbog pandemije korona virusa previše stroge

Flavio Briatore Flavio Briatore, Foto: Wikimedia/PaddyBriggs~commonswiki

Flavio Briatore pozitivan je na korona virus i hitno je smešten u bolnicu, a njegovo stanje je ozbiljno, javlja italijanski L'Espresso.

Moćni biznismen u ponedeljak je, 24. avgusta, smešten u San Rafaele bolnicu u Milanu. Briatore nije na intenzivnoj nezi, ali je njegovo stanje ozbiljno, javlja pomenuti italijanski medij.

Tajkun je danima pre hospitalizacije izražavao bunt, govoreći da su mere koje su na snazi zbog pandemije korona virusa previše stroge.

Bunio se zbog toga što nema noćnog života, a smetalo mu je to što je njegov klub "Billionaire" na Sardiniji zatvoren 17. avgusta.

Kako se navodi, Briatore je bio na fudbalskoj utakmici sa VIP ličnostima 15, avgusta, u hotelu "Cala di Volpe" u Porto Cervu, zajedno sa trenerom Bolonje Sinišom Mihajlovićem koji je takođe pozitivan na korona virus.

Fotografija druženja:

Inače, Flavio važi za nekoga ko obožava klinke, a poslednja u nizu za koju kažu da je sa njim u vezi je 46 godina mlađa Marija Ludovica Kampanja (24) iz Milana.

Ova mlada lepotica bila je finalistkinja izbora za Mis Italije 2014. godine.

Paparaci su uslikali milionera u društvu ove devojke, na Sardiniji, a nosila je provokativni bikini i tange, preko kojih je imala čipkastu crnu haljinicu, dok je Brijatore nosio crnu majicu u kojoj mu se nazirao poveći stomak.

Pre nje bio je sa 49 godina mlađom Benadetom Bosi.

Flavio se buni zbog ukinutog noćnog života:

Video: Betmen kakvog još niste videli: Upoznajte mračnog viteza

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. avgust 2020 | 13:06

    Cepaj deda

  • Srbin

    25. avgust 2020 | 14:25

    Neka uzivaju...zadovoljan on,zadovoljna ona ne znam u cemu je problem,a da je sa njim zbog love zna on to,ako njemu ne smeta sami bucaj😁

  • sara

    25. avgust 2020 | 14:20

    Sto volim kad dobiju koronu ovi sto im je korona “smesna bolest”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA