U naručju drži njihovog sina, a reči kidaju dušu: Prva objava bivšeg muža tragično stradale glumice

 
  • 1

Rajan Dorsi je na društvenoj mreži Instagram objavio srceparajuću i emotivnu poruku svojoj bivšoj preminuloj supruzi s kojom ima sina

Naya Rivera, Ryan Dorsey Naja Rivera i Rajan Dorsi; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američki glumac Rajan Dorsi (37), bivši muž glumice Naje Rivere, je objavio srceparajuću poruku posvećenu svojoj bivšoj supruzi, koja se udavila u jezeru u 33. godini života.

Naja Rivera je nestala u sredu, 8. jula na jezeru Piru, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, što je potvrdila lokalna policija.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi Naja koja drži svog sina Džouzija u naručju, dok je iza njih prelep zalazak sunca i napisao je:

- Ovo nije fer. Nemam dovoljno reči da izrazim tugu i prazninu koja je ostala u našim srcima. Ne mogu da verujem da je ovo život sada. Ne znam da li ću ikada poverovati da se to zaista desilo. Bila si ovde samo dan ranije... – započeo je Dorsi na Instagramu.

U objavi je napisao da su njih troje bili zajedno dan pre nego što se Naja udavila u jezeru Piru.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by dorseyryan (@dorseyryan) on

- Ne znam šta da kažem. Zahvalan sam na našem zajedničkom vremenu i putovanju koje nas je spojilo i što nam je sudbina podarila najslađeg sina koga smo mogli da poželimo - dodao je glumac.

- Govorila si mi: "Rajane prestani non stop da nas fotografišeš". Drago mi je da te nisam poslušao, jer sada imam na hiljade fotografija i video snimaka koje će Džouzi zauvek imati i znaće da ga je mama volela više od života, kao i koliko smo se svi zajedno zabavljali dok je rastao - dodao je on.

- Život ima i lepa i loša vremena, ali su loša vremena uz Džouzija malo manje teška, zato što će deo tebe uvek biti uz nas. Nikada neće zaboraviti ko ga je rodio. Nedostaješ nam. Volećemo te zauvek. Volim te Mip - napisao je glumac, a zatim je poslao poruku svima:

- Budi ljubazan prema sebi, budi ljubazan prema drugima, oprosti, zaboravi... Ako nemaš ništa lepo da kažeš, onda bolje ćuti. Postoji mir u tišini. Vreme na Zemlji je dragoceno i jednostavno nikad ne znate šta bi se moglo dogoditi. Držite svoje bližnje uz sebe i uživajte u vremenu koje imate sa onima do kojih vam je stalo - zaključio je glumac.

Podsetimo, Naja i Rajan su prvo bili dugogodišnji prijatelji, a zatim su se 2014. godine venčali i imaju 4-godišnjeg sina Douzija. Razveli su se 2018. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i imali su zajedničko starateljstvo nad sinom.

Video: Najvoljeniji odaju počast: Policija potvrdila da je telo glumice Naje Rivere pronađeno u jezeru

(I.T.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    26. jul 2020 | 23:40

    I dalje mi nije jasno kako se utopila ova zena. To izgleda ostaje vjećno pitanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA