Porodila se Sijara: Prigrlila na grudi tek rođenog sina kojem je dala pobedničko ime

 
 ≫ 
  • 0

Pevačica i njen suprug su ovog meseca proslavili četvrtu godišnjicu braka

Rasel Vilson, Russell Wilson, Sijara, Ciara Sijara i njen suprug, Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i plesačica Sijara (34) porodila se juče, 24. jula, i dobila treće dete sa suprugom, američkim fudbalerom Ruselom Vilsonom.

Sijara je na svet donela sina, kojem su ponosni roditelji dali simbolično ime koje je na sve ostavilo uticak - Win, što u prevodu znači "pobeda".

Pevačica je lepe vesti podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila prvi snimak tek rođenog naslednika koji joj leži na grudima, dok mu ona peva rođendansku pesmu.

- Srećan rođendan, Win. Vole te mama i tata - napisala je ona u opisu videa koji je raznežio sve, a čestitke su se samo nizale.

"Dobrodošao na svet Win", "Predivan si, kao i tvoji roditelji", "Čestitamo ti draga", samo su neki od komentara ispod objave srećne majke.

Inače, Sijara je svoju trudnoću održavala tokom pandemije korona virusa, koju je shvatila veoma ozbiljno, te se i čuvala i pazila, a tu je bio i njen suprug da joj u svemu udovoljava.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Birthday WIN!!! Mommy & Daddy Love You! Win Harrison Wilson 7.23.2020 8lbs 1 oz. ❤️ 👶🏽A post shared by Ciara (@ciara) on

Pevačica i njen suprug Rusel su ovog meseca proslavili četvrtu godišnjicu svog braka. Ona sa njim ima jedno dete ćerku Sienu (3), a iz prethodnog braka sa reperom Futurom ima sina Futur Zahira (6).

Video: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

(N. L.)

Video: Tea Tairović imala važno obaveštenje za Hrvate: Otkrila kako su kolege reagovale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA