Tamarin izazov za bogatog muža: Hoće li pre gledati u njenu pozu ili u gole grudi njenih drugarica?

 
 ≫ 
  • 1

Izgleda da manekenka Tamara Goro nije ljubomorna, pa su njene prijateljice skinule grudnjak pred njenim suprugom fudbalerom Ezekijelom Garajem

Tamara Goro Tamara Goro, Foto: Instagram/tamara_gorro

Španska manekenka Tamara Goro (33) i argentinski fudbaler Ezekijel Garaj (33) uživaju na svojoj luksuznoj jahti na kojoj plove u blizini španskog ostrva Formentera, a društvo im prave razgolićene Tamarine drugarice.

Naime, bračni par je pozvao svoje prijteljice na jahtu, ali su se one izgleda previše opustile jer su se pred Ezekijelom skinule u toples, kako bi ravnomerno pocrnele.

Tamari to izgleda nije smetalo previše, iako je ona ostala u kupaćem kostimu, a Ezekijel nije previše obraćao pažnju na grudi drugih žena.

S druge strane, Tamara je u jednom trenutku dok je nameštala podlogu za plutanje pokazala svoju savršenu guzu i sada je svim muškarcima jasno čime je uspela da osvoji slavnog fudbalera.

U belom bikiniju otkrila je savršeno zategnut stomak, veoma podignutu guzu i bujne grudi, a njen suprug je imao oči samo za nju. Dok su drugarice upijale vitamin D bez gornjeg dela kupaćeg kostima, verni Ezekijel je ronio i gledao u drugom pravcu.

Inače, Tamara i Ezekijel su se upoznali 2010. godine, a venčali su se dve godine kasnije u avgustu 2012. godine pred najbližim prijateljima i porodicom.

Fudbaler, koji igra za klub Valenciju je u februaru ove godine doživeo tešku povredu desnog kolena, a prošle godine na sedmu godišnjicu braka u posveti na društvenoj mreži opisao je koliko mu je njegova žena znači.

- Devet godina zajedničkog života, ti s 22 i ja s 23. Neka deca su se nesumnjivo odlučila da se drže za ruke i nikad se ne puste i da žive snove zajedno. Danas smo porodica, danas imamo dvoje predivne dece, danas smo oboje 32-godišnjaci i nastavljamo s istom ljubavlju kao prvoga dana od kada smo se sreli. Hvala ti na tih predivnih i srećnih 9 godina, moja kraljice - napisao je Garaj.

Podsetimo, supružnici imaju ćerku Šailu (5) i sina Antonija (3).

Video: Toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči

(I.T.)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA