Kao paradajz turista: Nema šanse da pogodite koja slavna faca se krije ispod na ovoj slici

 
  • 4

Slavni glumac je uslikan na plaži u Los Anđelesu gde ručao i družio se s prijateljima

Adam Sendler Adam Sendler; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac, komičar i producent Adam Sendler (53) je uslikan u opuštenom izdanju na plaži u Kaliforniji, gde se ponašao kao "paradajz turista".

Naime, legendarni glumac je proveo slobodan dan sa svojim prijateljima i porodicom na plaži u Malibuu, gde je sedeo u udobnim stolicama na pesku i gledao u okean.

Adam je uslikan dok je “halapljivo” jeo hranu i uživao u sunčevim zracima, pesku i vodi. Nosio je crveni duks sa kapuljačom koji je kasnije skinuo, sivi šorts i crne patike, kao i duge čarape.

Ispod duksa je nosio sivu majicu sa natpisom "Georgia Tech" Koledža u Atlanti, dok je na očima imao sive naočare za sunce. U rukama je imao dva plava gumena reketa za sport sličan badmintonu na plaži.

Kad je završio sa hranom, naišla je grupa njegovih prijatelja koji su se pozdravili i kasnije prošetali sa njim po plaži. 

Podsetimo, najnoviji Adamov film pod nazivom “Uncut Gems” u kom je glumio zlatara jevrejskog porekla koji živi u Njujorku je pokupio mnogobrojne hvalospeve i pozitivne komentare publike na društvenim mrežama.

(I.T.)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    16. jun 2020 | 12:57

    A šta fali " paradajz turistima ". Ne mogu svi da budu milioneri.

  • mila

    16. jun 2020 | 14:12

    Po meni najlepse uzivanje na plazi je ovog tipa... ne podnosim lezaljke gde si poput sardine nabijen u onog ispred, iza i pored sebe... volim pesak i siroke slobodne plaze... a ovo nametanje kako moras da letujes... bljak

  • Mica

    16. jun 2020 | 20:21

    Bolje biti i,, paradajz turista “, nego sedeti u Srbiji ceo život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA