Hakovan sajt čuvenog advokata! Hakeri traže 21 milion $ da ne objave podatke najvećih zvezda

 
 ≫ 
  • 0

Alenu Grubmanu hakovan sajt i ukradeni podaci o poznatim ličnostima među kojima su Lejdi Gaga, Robert De Niro i Majk Tajson

Allen Grubman Foto: Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images for NARAS

Hakeri iz istočne Evrope su napali vebsajt poznatog holivudskog advokata Alena Grubmana , kome traže 21 milion dolara kako ne bi objavili poverljive podatke njegovih klijenata sa A liste, među kojima su Barbra Strejsend, Lejdi Gaga i Elton Džon.

Grubmanov „Shire Meiselas&Sacks“ sajt je oboren i hakeri tvrde da su skinuli 756 gigabajta ličnih podataka uključujući i poslovne ugovore i lične mejlove.

Skrinšot Madoninog ugovora je već pušten u javnost.

Mnogi izvori su potvrdili da FBI već istražuje slučaj, dok su zaposleni iz  njegove firme koja je stacionirana u Njujorku otkrili da su obavestili poznate klijente o svemu.

- Hakeri su ušli u sistem dok su svi bili fokusirani na korona virus. Pretpostavljamo, ali nema potvrde da su hakeri iz istočne Evrope. Traže 21 milion dolara i firma ne pregovara sa njima – otkrio je izvor blizak advokatu.

- Njegova firma ima osetljive podatke o svemu – radnim ugovorima, poverljivim dogovorima i dilove najvećih zvezda u Njujorku i Holivudu – dodao je izvor.

U izjavi firme piše:

- Možemo da potvrdimo da je naša firma žrtva sajber napada. Obavestili smo naše klijente i zaposlen. Zaposlili smo najveće svetske eksperte koji su specijalizovani baš za ovu oblast i pokušavamo da rešimo ovaj problem – napisali su iz firme.

Lady Gaga, Lejdi gaga, haljina meso Lejdi Gaga; Foto: Profimedia/GoffPhotos.com/Goff Photos

Muzičari koje takođe zastupa ova firma su Rod Stjuart, The Weekend, grupa U2 i Drejk. Od glumaca zastupa Prijanku Čopru, Roberta de Nira, Sofiju Vergaru, a od sportista Le Brona Džejmsa i Majka Tajsona.

Video: Klupko se odmotava, Kevin Spejsi lažno optužen za seksualno uznemiravanje?

(I.T.)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA