Seksi Evi vetar prilepio providnu haljinu uz telo: Otpozadi se savršeno videlo sve što treba

 
 ≫ 
  • 1

Popularna glumica Eva Longorija je uslikana dok je šetala sa svojim suprugom Hoseom Bastonom po Beverli Hilsu

Eva Longoria Eva Longoria, Foto: Profimedia

Američka glumica i producentkinja Eva Longorija (45), koja se proslavila ulogom Gabrijel Solis u popularnoj seriji "Očajne domaćice", je dominirala u dugoj haljini dok je išla da razgleda kuće sa svojim suprugom Hoseom Bastonom (52) po Los Anđelesu.

Eva Longorija je prošle nedelje prodala svoju vilu za 8,25 miliona dolara na Beverli Hilsu.

45-godšnja glumica je u sredu popodne uslikana dok je „išla u lov“ na sledeću kuću u kojoj će živeti sa svojom porodicom.

Longorija je za tu priliku obukla belu dugu haljinu na pruge sa otvorenim dekolteom. Nosila je pilotske naočare i alke na ušima, dok je kosu pustila da joj se prirodno vijori na vetru.

Zvezda „Očajnih domaćica“ je obula sandale u grčkom stilu i tako doprinela glamuroznom izdanju. U ruci je nosila flašu vode i telefon u nosaču za mobilni, koji je okačila oko vrata kao torbicu.

Meksički biznismen Hose je nosio belu majicu sa V izrazom i crni atletski šorts. Baston je imao „RayBan“ naočare za sunce i obuo par „Yeezy“ patika za popodnevnu šetnju.

Iako su Eva i Hose konačno prodali svoju nekretninu, ipak su imali gubitak jer je njihova vila 2015. godine vredela 11,4 miliona dolara.

U ogromnoj vili bile su 3 spavaće sobe, tri kupatila, velika bašta i bazen. Oni sada traže nešto veće kako bi kada dodatno prošire svoju porodicu imali prostora za sve.

Inače, ono što se obožavateljima najviše dopalo kada su videli fotografije Eve iz šetnje, jeste što je u jednom trenutku vetar toliko bio jak da joj je zalepio haljinicu za telo, a tom prilikom se ocrtala njena zategnuta guza.

Longorija i Baston su se venčali 2016. godine, a 2018. godine su dobili svoje prvo zajedničko dete, sina Santijaga.

Pre nego što se udala za Hosea, Eva je bila udata za poznatog košarkaša Tonija Parkera (37).

Video: Glumica objavila seksi snimak, za 24 sata pogledan 29.600.000 puta

(I.T.)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    7. maj 2020 | 18:28

    Kako lepo i normalno žena izgleda.. Prirodna lepota!!! Al zato ove nase, ni u dvoriste ne mogu bez tona sminke i firmirane garderobe!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA