Snimatelj koji je radio sa Megan Markl: Nemoguća je, ovaj deo tela nikako nismo smeli da joj snimamo

 
 ≫ 
  • 0

Megan Markl je na snimanjima često bila veoma neprijatna, a snimatelj koji je s njom sarađivao kaže da jednu stvar posebno krije

Megan Markl Foto: Privatna arhiva

Vojvotkinja od Saseksa i bivša američka glumica Megan Markl (38) je pre nego što je upoznala princa Harija (35) glumila uglavnom u niskobudžetnim filmovima i imala je nadimak Princeza među snimateljima i fotografima.

Bila je veoma zahtevna i razmažena na setu, a jedan od snimatelja s kojim je sarađivala je u jednom intervjuu otkrio svoje iskustvo u radu s glumicom.

Tvrdi da je na snimanja uvek dovodila saradnike i insistirala na svojim pravilima. Posebno je isticala da nikad ne smeju da se snimaju njena stopala i stalno ih je krila.

- Megan ne podnosi svoja stopala - rekao je snimatelj i dodao:

- Bila je jako zahtevna. Ponašala se nepristojno. Ponašala se kao diva, videlo se to iz svih pravila i načina na koji razgovara s ljudima - dodao je snimatelj.

Što se tiče stopala, to joj se obilo u glavu 2018. godine tokom službene posete Novom Zelandu. Tom prilikom je morala bosa da prisustvovuje jednoj ceremoniji, pri čemu su fotografi odmah snimili njena stopala.

Britanski tabloidi su se tada raspisali o njenom ožiljku, koji krije. Navodno su joj ožiljci ostali kao posledica uklanjanja čukljeva.

Snimatelj je rekao da je tražila da odobri sve fotografijesa snimanja pre objave i zahtevala da je na svakom setu dočeka skupoceni šampanjac.

Megan Markl i princ Hari Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Na set je ulazila sa zadnje strane, a lice skrivala kapom kao da pokušava da se sakrije od paparaca. Snimatelj tvrdi da se ponašala kao da je zvezda A liste.

- Bila je kao neka karikatura koja pokušava da bude superzvezda, jer takvi veliki ljudi se nikad tako ne ponašaju - rekao je.

- Bilo je lako snimati je. Jednom kad se kamere upale, ona zna šta radi, vrlo je lako odraditi to. Ali kad se kamere ugase, nije baš simpatična. Jedan od mojih saradnika je bio istraumatizovan do kraja snimanja jer je ona bila baš zločesta - zaključio je snimatelj.

Inače, Megan je otkako su ona i Hari napustili kraljevsku porodicu pre nekoliko meseci, pokušavala da stupi u kontakt sa raznim rediteljima i da se ponovo vrati glumi, a naglasila je da bi posebno želela da joj Anđelina Džoli bude mentorka za glumu.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(I.T.)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA