Holivudska glumica i Srbin Siniša dobili sina: Ime koje su dali dečaku će vas oduševiti

 
 ≫ 
  • 5

Glumica Kloi Sevinji i direktor galerije u Njujorku srpskog porekla su dobili svoje prvo zajedničko dete

chloe sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković Kloi Savinji i Siniša Mačković; Foto: Profimedia

Poznata holivudska glumica Kloi Sevinji (45) je 2. maja donela na svet dečaka Vanju S. Mačkovića, za vreme pandemije korona virusa, piše hrvatska Gloria.

Ona je sa direktorom galerije "Karma Art" u Njujorku, Sinišom Mačkovićem, dobila prvo zajedničko dete.

On je sa svojom partnerkom bio u porodilištu i to nakon što su se oboje testirali na korona virus. Maleni Vanja je rođen sa 3,35 kilograma i dugačak je 53 centimetra.

Poznatom paru ovo je prvo dete, a Sevinji je sina na svet donela u 46. godini života. Pre par meseci glumica je uslikana u šetnji sa Sinišom, a na fotografijama je postalo očito da je u drugom stanju.

Kloi i Siniša su zajedno prvi put fotografisani u avgustu 2019. godine. Upoznali su se dve godine ranije preko zajedničke prijateljice.

Siniša se kad je bio mali sa roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a pre 10 godina je stigao u Njujork.

Sevinji je pre 20 dana u jednom intervjuu istakla da je spremna za majčinstvo.

Chloe Sevigny, Kloi Sevinji Kloi Sevinji:; Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

- Kad sam bila mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, ali se ispostavilo da nije lako zatrudneti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu reči blagoslovljeno stanje. Za sada je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja smo prilično opušteni i spremni za nove izazove - rekla je Kloi.

- Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava da s njim razgovara o umetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila. Na prvom susretu pre skoro dve godine smo samo gledali jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam srećna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i veoma pažljiv - dodala je Kloi.

chloe sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković Foto: Profimedia

Kloi je sa vrsnim poznavateljem umetnina za vreme izolacije uživala u razgovorima o umetnosti i poseti njujorških galerija, ali sada im je zbog epidemije život stao i sveo se na boravak u stanu. Ništa im nije teško palo jer su se orijentisali na iščekivanje deteta. Za malenog Kloi bi jednog dana želela dadilju sa ovih područja.

- Volela bih da naš sin jednog dana ima dadilju koja će s njim razgovarati na hrvatskom - otkrila je nedavno Sevinji uoči rođenja sina Vanje.

Video: Kum otkrio detalje: Aleksandra se porodila u totalnoj anesteziji, Aleksandar je divan

(I.T.)

Video: Tea Tairović imala važno obaveštenje za Hrvate: Otkrila kako su kolege reagovale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ацо

    4. maj 2020 | 15:27

    Не капирам! Он је Србин, а желе да учи хрватски?

  • pero

    4. maj 2020 | 15:03

    Srbin je mio ba gde bio.Cestiram nek je sin ziv i zdrav.🙏🇷🇸👍🇷🇸🙏👍🇷🇸🙏👍🇷🇸

  • ...

    4. maj 2020 | 16:57

    Na srpskom, ne na hrvatskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA