"Znam šta mislite..." Kejt Hadson pokazala šta radi u krevetu u subotu uveče, potpuno nenašminkana

 
  • 2

Glumica je sa milionima pratilaca podelila šta radi i oduševila ih svojim izdanjem

Kate Hudson Kejt Hadson/Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Kejt Hadson (41) jedna je od najlepših i omiljenih glumica, a sve nas je uglavnom osvajala ulogama u romantičnim filmovima koji su i danas rado gledani.

Glumica na društvenim mrežama često iznosi trenutke iz privatnog života, na radost brojnih fanova, a jedna je i od onih zvezda koje se ne "plaše" prikazivanja sebe u pravom izdanju - bez popularnih fotošopova i filtera.

Osim što vodi računa o fizičkom izgledu, pa je, iako se u oktobru 2019. treći put porodila, uspela vrlo brzo da vrati staru liniju, Kejt je veoma negovana, što se da i videti.

Premda je subota uveče, pratiocima se obratila na Instagramu iz kreveta, potpuno nenašminkana, sa frizurom kakvu sve žene imaju u kućnom izdanju...

11,9 miliona pratilaca, koliko ih Kejt broji na Instagramu, oduševila je po ko zna koji put svojom prirodnošću i spontanošću.

- Znam da ćete se pitati... Ustvari, već znam šta mislite... Šta radim u krevetu u 19:30? Ispijajući margaritu... E, pa, to je tačno ono što radim. Baš to - rekla je Kejt u kratkom snimku na Instagram storiju.

Slike nenašminkane Kejt Hadson:

(B. B.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA