Madona tvrdi da ima antitela korona virusa: "Sutra ću se provozati i duboko udahnuti Covid-19"

 
  • 6

Na snimku govori da je nakon testiranja saznala da ima antitela korona virusa i da će otići u dugu vožnju kako bi se namerno zarazila

Madona Madona/Printskrin: Instagram/madonna

Kraljica popa Madona (61) je objavila bizaran video snimak na Instagramu u kom govori da se nedavno testirala na Covid-19 i otkrila da u sebi ima antitela korona virusa.

U video snimku je najavila da će da se provoza gradom kako bi "udahnula duboko i zarazila se Covidom-19", jer ona već "ima antitela".

Bizarni video je postavila na društvene mreže u četvrtak popodne, i to je samo deo serije video snimaka koje često objavljuje pod nazivom "Quarantine diaries".

- Testirala sam se pre neki dan, saznala sam da imam antitelaSutra ću izaći u dugu vožnju kolima i voziću sa otvorenim prozorima, duboko ću udahnuti Covid-19 - rekla je Madona.

Pevačica je nakon što se testirala otkrila da se njen imuni sistem već borio sa korona virusom, ali nije poznato da li je imala neke simptome.

Ona je nedavno objavila još jedan video snimak iz kade u kojoj je ležala potpuno gola, prekrivena samo laticama ruža, i tada je rekla:

- Otkriću vam nešto o korona virusu, nije bitno koliko ste bogati, koliko ste poznati, da li ste zabavni ili pametni, koliko imate godina i gde živite. Ovaj virus nas sve izjednačava. Iako je grozan, to je divno. Postajemo jednaki u svakom smislu. Ako ovaj brod potone, svi zajedno idemo dole.

Madona Madona gola u kadi/Printskrin: Twitter/@Madonna

Američki centar za kontrolu bolesti smatra da iako je osoba pozitivna na antitela korona virusa to ne mora nužno da znači da je imuna na virus i da ne treba ponovo da se izlaže zarazi.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije Madone dok je govorila o antitelima korona virusa.

(I.T.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksenija

    1. maj 2020 | 14:11

    Najveca satanistkinja svih vremena .

  • kiza

    1. maj 2020 | 16:54

    Ima ona jadna svakakva antitela i svom telu. Šta je sve radila u životu i čime se bavila. Za nju se jednostavno ne brinem.

  • Bolesnik

    1. maj 2020 | 16:53

    Ovakvi su opasnost po drustvo i covecanstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA