Tom Kruz joj nije odoleo! Prelepa glumica proslavila 46. rođendan, a izgleda bar 10 godina mlađe

 
 ≫ 
  • 11

Penelope Kruz važi za jednu od najpoželjnijih glumica u svetu

Penelope Kruz Penelope Kruz; Foto: Tanjug/AP

Atraktivna španska glumica Penelope Kruz privlači pažnju javnosti svojom lepotom još od poćetka karijere, a ova seksi cica danas, 20. aprila, slavi 46. rođendan.

Penelope se kao 15-godišnjakinja pojavila u muzičkom spotu za pesmu "La Fuerza del Destino" benda "Mecano". Nakon toga je dobila voditeljski angažman na španskom kanalu "Telecino", gde je vodila televizijsku emisiju "La Quinta Marcha".

Pre nego što se potpuno posvetila glumi, Kruz se bavila baletom devet godina, a često se šali da ima borbene ožiljke kojima to može da dokaže.

- Svi nožni prsti su mi iskrivljeni. Stopala su mi krvarila od previše plesa, a nokti su mi otpadali i postajali crni. Kad gledam svoje noge sad, imaju veliko značenje za mene - ispričala je Penelope.

Kruz se sa samo 17 godina pojavila potpuno gola u jednoj epizodi francuske erotske serije "Serie rose". Napredak u karijeri glumica je doživela 2001. godine u Holivudu s filmom "Nebo boje vanile" u kojem je uz nju, glavnu ulogu imao Tom Kruz.

Njih dvoje su se na setu zaljubili jedno u drugo, a to se dešavalo u periodu Tomovog razvoda od Nikol Kidman, a zatim su uplovili u romantičnu vezu. Priznali su svoju romansu javnosti tek kada se glumac službeno razveo, a raskinuli su u januaru 2004. godine.

Tom i Penelope su preko PR-a poručili su da su jednostavno krenuli različitim putevima i da će ostati prijatelji. Ipak, do javnosti je došla informacija da ga je glumica ostavila zbog njegove opsednutosti verom, tačnije sajentološkom crkvom.

Penelope je krasila naslovnice mnogih poznatih magazina, poput "Vogue-a", a časopis "Empire" ju je svrstao u 100 najseksi glumica svih vremena. Španjolka koja osvaja lepotom je poznata po svom feminizmu i često ističe da joj smetaju kritike na račun ženskog tela i godina.

Penelope Kruz Foto: Tanjug/AP

Glumica je svojevremeno priznala da je na početku karijere lagala o svojim godinama kako bi mislili da je starija.

- Na početku karijere lagala sam o svojim godinama, u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. Ali tada sam htela da budem starija. Iako sam snimila prvi film "Jamon, Jamon" s 15 godina, tada sam rekla da sam dve godine starija - rekla je Penelope.

Ona je osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu za film "Vicky Cristina Barcelona".

Inače, Kruz se 2010. udala za španskog kolegu Havijera Bardema (51). Samo godinu dana kasnije su dobili sina Lea (9), a ćerku Lunu dobili su 2013. godine. Penelope je do sada snimila četiri filma s mužem.

- Uvek je malo zastrašujuće snimati s mužem, jer moraš da se uživiš u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju. Ali s druge strane, ne možeš scene uraditi blago - zaključila je Penelope.

Video: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(I.T.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. april 2020 | 21:57

    Nije nikakva, nije lepa uopste

  • Mi

    28. april 2020 | 21:23

    Penelopa prelepa je,lici na nasu Eminu Jahovic.

  • Anabela

    29. april 2020 | 09:08

    Moja omiljena glumuca! Prelepa mi je! Mozda nije najlepša za svakog ali ima nešto čime pleni, nešo divlje u sebi a opet je jedna prava dama! Filmovi su joj odlicni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA