Bili su u vezi pre skoro dve decenije: Iako je od nje mlađi 16 godina, to im nimalo nije smetalo

 
  • 0

Glumci Rajan Gosling i Sandra Bulok su nekada bili u ljubavnoj romansi

Ryan Gosling, Sandra Bullock, Rajan Gosling, Sandra Bulok Rajan Gosling i Sandra Bulok; Foto: Profimedia/FRANCOIS GUILLOT/AFP

Sandra Bulok (55) i Rajan Gosling (39) su danas jedni od najpoznatijih glumaca na svetu, a mnogi ne znaju da su osim strasti za glumu, pre skoro 20 godina, delili strast i jedno prema drugom.

Mnogo pre nego što se našao u zagrljaju glumice Eve Mendes (46), s kojom je danas u srećnom braku, holivudski miljenik žena je ljubio 16 godina stariju koleginicu. Par se upoznao na setu filma "Ubistvo po brojevima" pa su krajem 2001. godine počeli ljubavnu vezu.

Bulok je tada imala 37 godina, glumila policajku koja lovi mladog bogataša kojeg je igrao Gosling, a on je tada imao 21. U filmu je njegov lik osumnjičen za ubistvo devojke, a radnja nimalo nije romatična, što im svakako nije smetalo.

U javnosti su se prvi put kao par pojavili u septembru 2001. na premijeri Goslingovog filma "Vernik", a u aprilu sledeće godine kada su predstavili svoj zajednički film, mediji su već brujali o njima.

Razlika od 16 godina među njima nije bila prepreka, pa su često govorili da godine za njih nisu problem.

- Prijatelji smo, ne želim da to nekako drugačije zvuči - rekla je Bulok u intervjuu 2003. godine i istakla da joj je Gosling pomogao da se smiri.

- Služio mi je kao mali Buda - govorila je u to vreme glumica.

Gosling je godinama kasnije priznao da je imao najbolje devojke. Bio je u vezi i s koleginicom Rejčel Mekadams, a za nju i Sandru Bulok je rekao kako ne postoji niko ko ih može nadmašiti. Ali je na kraju prvo mesto u njegovom srcu zauzela lepotica Eva Mendes.

Rajan i Sandra raskinuli su 2003. godine, a isticali su da im je previše pažnje medija narušilo vezu.

Video: Brus Vilis uzeo mašinicu za šišanje i krenuo da se igra sa ćerkinom kosom

(I.T.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA