"Obožava seks, radili smo to stalno..." Plejboj zečica o čijim akcijama se pričalo napunila 48

 
  • 5

Čuvena lepotica i bivša Plejboj devojka danas puni 48 godina, a i dalje izgleda odlično

Karmen Elektra Karmen Elektra; Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Zvezda serije “Baywatch” i bivša Plejbojeva zečica, Karmen Elektra, danas je napunila 48 godina.

Rođena je 20. aprila 1972. u Ohaju, gde je odrasla i završila srednju školu. Karijeru je započela 1990. kao plesačica. Godinu dana kasnije, odselila se u Kaliforniju gde je upoznala muzičara Princ koji joj je pomogao u ostvarenju kratkotrajne pevačke karijere.

Upravo zahvaljujući Princu, glumica pravog imena Tara Li Patrik, potpisuje prvi ugovor 1991. i to s njegovom izdavačkom kućom “Paisley Park Records”.

Baš za vreme njegove muzičke karijere, Tara uzima umetničko ime koje ima i danas - Karmen Elektra. Četiri godine kasnije, Elektra je odlučila da se okuša i na televiziji pa se iste godine pojavljuje u nekoliko televizijskih emisija.

Godinu kasnije, u maju 1996., izlazi i njen prvi od mnogih “Playboy” editorijala u kom Elektra pozira potpuno gola. Golišave fotografije su je lansirale među tražene televizijske zvezde pa jako brzo postaje sve popularnija upravo zahvaljujući časopisu za muškarce i atraktivnom izgledu.

To je vreme kad se Amerikanka pojavljuje u globalno popularnoj američkoj seriji “Baywatch”, pa je kao voditeljka u MTV-ovoj emisiji “Singled out”.

Godine 1997. Elektra započinje filmsku karijeru s manjim ulogama u filmovima “American Vampir” i “Good Burger” a istovremeno nastavlja saradnju s “Playboyem”.

Godine 2003. učestvuje u snimanju filmske verzije “Baywatch” pod imenom “Baywatch: Havajsko venčanje”.

Iste te godine Elektra pozira i za naslovnice poznatih stripova “Razor and the Ladies of London night”, a ubrzo počinje da se pojavljuje u televizijskim reklamama. Ali time se ne završava njena samopromocija - nedugo nakon izdaje i knjigu pod nazivom “Kako biti seksi”.

Karijeri joj pomaže i neuspešan, pet meseci dug brak s američkim profesionalnim košarkašem Denisom Rodmanom (58) nakon kog Elektra niže više manjih, ali zapaženih uloga u filmovima poput “Mrak filma” i “Preboli me”.

Bivši supružnici, Elektra i Denis, koji su i danas u dobrim odnosima, slažu se kako je to bilo dobro i turbulentno razdoblje, a kako je bivši košarkaš doživeo “Playboy” lepoticu najbolje je opisao u izjavi za novine “The Sun”.

- Karmen je seksi žena i osoba koja zna da se zabavlja. Spavao sam s više od dve hiljade žena. Nakon nekog vremena sve postanu iste. Ali ne i Karmen. Ona se nalazi u top deset. Ima odlično telo i jako je strastvena u krevetu. Dok smo bili zajedno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog - rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

- Ja sam osoba kojoj treba seks, a Karmen je bila idealna partnerka. Izgleda fantastično. Ljudi su videli njene fotografije, ali u krevetu to izgleda još bolje. Karmen jako voli seks i želi to kada god oseti potrebu, bez obzira na to koje je doba dana. Radili smo to stalno - rekao je Rodman.

Nakon kratkog braka, Elektri postaje jasno da se neće, kako se nadala, proslaviti filmskom karijerom i da je njen seksepil ono što je svuda zapaženije od njenih talenata.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Zato se okreće plesu i poziranju, izdaje DVD s vežbama “Carmen Electra Aerobic Striptease” I tada se kao pevačica pridružuje tada već poznatoj grupi “The Pussycat Dolls”.

Karmen se 2003.godine udala za američkog gitaristu Dejvida Navaroa (52), a taj brak koristi i za popularni MTV-jev rijaliti šou “Til Death Do Us Part: Carmen & Dave”.

Rastali su se 2007.godine, a njihov agent je izjavio medijima da su se razišli u “dobrim i prijateljskim odnosima”.

U privatnom životu Elektri “nisu cvetale ruže” 1998.godine kada joj od raka mozga umire majka, a samo dve nedelje kasnije gubi i stariju sestru Debi koja je umrla od srčanog udara.

Koliko glumica time gubi najbolje govori činjenica da je majku redovno u intervjuima opisivala kao svoju stenu i prepričavala da joj je ona uvek bila podrška dok joj je starija sestra po potrebi menjala tu majčinsku figuru.

Inače, ova fatalna dama aktivna je na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati milion ljudi.

(I.T.)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA