Ko je, zapravo, Tokio iz hit serije "La Casa De Papel"? O njenim slikama sa jahte i danas se priča

 
  • 8

Ursula Korbero je najpopularnija pljačkašica iz serije "La Casa De Papel", a evo koje zanimljivosti su vezane za njen život

Ursula Corbero, La Casa De Papel Ursula Korbero, Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih serija na svetu "La Casa De Papel" trenutno se emituje na Netfliksu, a najzanimljivija pljačkašica u seriji je Ursula Korbero koja tumači ulogu devojke pod imenom Tokio.

Ursula Korbero Delgado (30) je rođena u Barseloni 1989. godine. Odrastala je sa roditeljima Pedrom Korbero, koji je bio stolar i majkom Ester Delgado, koja je bila prodavačica, a ima sestru po imenu Monika i psa Lolitu.

Sa 6 godina je znala da želi da bude glumica i prvo je počela da glumi u reklamama, a zatim u tv serijama, među kojima i u popularnoj seriji "Internat" koja se prikazivala kod nas.

Publiku je osvojila svojom elegancijom i snažnom ulogom u "La Casa De Papel", a pre nego što je postala poznata širom sveta, glumila je u španskoj seriji "Física o Química".

Serija koja ju je proslavila je prvobitno emitovana samo na španskoj tv mreži "Antena 3" i planirano je da serija ima samo dve sezone, ali se zbog popularnosti produžila.

Četvrta sezona je objavljena 3. aprila 2020. godine, a serija je trenutno prva po glednosti u Srbiji. Samim tim je i zgodna Ursula trenutno u centru pažnje.

Lik Tokijo koju tumači u seriji je devojka vruće glave, brzih odluka i poteza, pomalo zlobna koja se zaljubljuje u drugog pljačkaša Rija. Ursula je ovom ulogom privukla ogromnu pažnju i postala omiljena među mnogim fanovima širom sveta.

Ono što verovatno niste znali jeste da je Ursula zaštitno lice nove linije nakita brenda "Bvlgari", pod nazivom "Fiorever", i od tada glumica je ambasador ove marke.

- To što su me pitali da postanem novi ambasador je poput sna. Za mene je neizmerna čast što sam deo ove porodice  - izrazila je ona u intervjuu za "Harper’s Bazaar Singapur" nakon prihvatanja novog posla.

Ursula je inače velika feministkinja i smatra da žene treba da budu jednake u svakom polju sa muškarcima.

Ako pratite Ursulu na društvenoj mreži Instagram, verovatno ste primetili njen specifičan stil oblačenja, nadahnut uličnim stilom, kojim nadahnjuje sve svoje fanove.

Glumica je već 4 godine u vezi sa argentinskim glumcem Ćinom Darinom (30), a 2019. godine su se zajedno preselili u Madrid.

Oni su se upoznali na snimanju španske tv serije pod nazivom "La Embajada" (Ambasada) u kojoj su glumili ljubavnike.

Najpoznatiji po ulogama u filmovima "El Angel" i "Dvanaestogodišnja noć", Darin je u jednom intervjuu objasnio da su njih dvoje savršeni jedno za drugo i da se "razumeju pogledom".

O Ursulinim vrelim slikama sa jahte, sa Kaprija, 14. juna 2019. godine, i dalje se priča.

Ono što je interesantno, pored Ćina za Ursulu je zainteresovan i fudbaler Nejmar koji je nedavno objavio njenu fotografiju na Instagramu i opisao kako gleda seriju u kojoj ona tumači glavni lik, pa naglasio da mu se glumica posebno dopada.

Mediji su jedva dočekali da tu fotografiju ''iskoriste'' protiv Nejmara i povežu ga sa atraktivnom glumicom Ursulom Kobrero.

Iako je ona u vezi još do 2016. godine, španski mediji napominju da se ''u ljubavi nikada ne zna'', kao i da se Nejmar navodno poverio prijateljima kako mu se Ursula sviđa.

 

(I.T.)

Video: Nova frizura i imidž zasenili Fashion Week-u: Sofija Milošević oduševila na Balenciaga reviji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA