Slavna Helen u 75. objavila jutarnji selfi, pa zauzvrat tražila nešto zbog čega joj svi aplaudiraju

 
  • 0

Glumica Helen Miren je izbacila selfi bez šminke na Instagramu, a za to je imala skriveni motiv

Helen Mirren Helen Miren; Foto: Profimedia

Čuvena glumica engleskog porekla Helen Miren (74) je objavila fotografiju bez trunke šminke na licu i od obožavatelja zatražila uslugu, a reč je o humanitarnim donacijama.

Legendarna holivudska glumica, 74-godišnja Helen je ponovno iznenadila svoje obožavatelje na društvenim mrežama, i to nakon što je objavila fotografiju iz kreveta, na kojoj pozira bez imalo šminke na licu i s čupavom, neočešljanom kosom.

- Zauzvrat ovoj fotografiji, koja je doslovno nastala kao prva stvar nakon buđenja, molim vas za donacije za pomoć intenzivnoj nezi. Hvala vam puno - napisala je domišljata glumica.

Obožavatelji su glumičinu molbu bez puno razmišljanja prihvatili i tako odlučili da pomognu i daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa, koji hara planetom.

"Predivna si, smatraj to učinjenim", "Prekrasna dama", "Ostani na sigurnom", "To je predivan gest, lepo je što učestvuješ u borbi protiv COVID-a 19", "Još uvek imaš ono nešto", "Sjajna si", "Predivna Helen Miren", poručili su joj u komentarima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Helen Mirren (@helenmirren) on

Inače, Amerika je nedavno postala jedno od tri najveća žarišta obolelih i umrlih od Covida-19, odmah posle Italije i Španije gde je sada taj broj u ekspanziji.

U utorak je u SAD-u bilo zabeleženo 181.988 slučajeva obolelih od korona virusa, dok je 3.699 ljudi umrlo.

Samo u Njujorku konkretno ima 67.382 hilade zaraženih ljudi.

(I.T.)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA