Sigurnost na prvom mestu! Naomi Kembel se od glave do pete štiti od korona virusa

 
  • 0

Slavna manekenka veoma vodi računa o higijeni, a ovih dana joj je posvećena još više

Naomi Campbell Foto: Instagram/naomi

Slavna manekenka Naomi Kembel (49) voli da putuje, često objavljuje fotografije i video snimke u kojima se vidi koliko pazi na svoju higijenu, a sada je pokazala i da je preduzela sve mere protiv korona virusa.

Ona je prošle godine objavila video u kom dezinfikuje svoje avionsko sedište i snimak se odmah proširio u svim medijima, a sada je otkrila detaljne metode kako namerava da se zaštiti od korona virusa.

Lepa Britanka je objavila fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva, jer se obukla u belo zaštitno odelo, a na sebi ima naočare, plavu masku preko lica i roze hirurške rukavice.

Na aerodromu na kom je pozirala u odelu niko je nije prepoznao.

- Sigurnost na prvom mestu na više nivoa. Ceo video ću objaviti na svom Jutjub kanalu uskoro - napisala je jedna od najslavnijih manekenki na svom profilu na Instgaramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Usledili su komentari fanova.

"Bravo, pamet pre svega", "Da li si krenula na Mars?", "Poznato je da pati od mikrofobije, tako da me ovo ne iznenađuje", samo su neki od brojnih komentara na njenom Instagram profilu.

Supermodel često s fanovima na društvenim mrežama deli metode higijenske zaštite, jer kako kaže, zdravlje je najbitnije.

Istakla je da voli da putuje i da se toga neće odreći, ali uvek pazi da je njeno zdravlje sigurno i to savetuje i drugim frekventnim putnicima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

(I. T.)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA