Da li ste čuli seksi akcenat Bena Afleka kada priča španski?

 
 ≫ 
  • 1

- Svaka čast, u SAD-u postoje Latinoamerkanci koji ne govore španski - jedan je od komentara

Ben Aflek Ben Aflek, Printskrin: Youtube/Despierta América

Popularni glumac Ben Aflek (47) gostovao je u šou programu "Despierta America" gde je tokom cele emisije pričao na španskom jeziku, a njegov postupak oduševio je voditelje, ali i ceo svet.

Voditelji šou programa na početku emisije zahvalili su se Afleku što govori španski, a onda su pomenuli i njegovu najstariju ćerku Violet (14) koja takođe govori ovaj jezik.

Glumac je ispričao da njegova naslednica sada govori španski bolje od njega, a voditelji su se našalili da ga ta činjenica sigurno posebno deprimira.

Holivudski zavodnik oduševio je i svoje fanove svojim tečnim govorom španskog, a komplimenti na račun utiska koji je ostavio u pomenutoj emisiji samo su se nizali.

"Njegov govor tela i samopouzdanje, deluje mnogo animiranije i odvažnije, "Svaka čast, u SAD-u postoje Latinoamerkanci koji ne govore španski", "Bolje govori španski nego Džej Lo", "Seksi akcenat", neki su od komentara.

Aflek je nedavno otkrio da je pre skoro deceniju pohađao časove španskog jezika, a njegovoj ćerki je on tada "zvučao smešno". Kada je njegova naslednica Violet učila španski, on joj je pomogao zahvaljujući časovima koje je pohađao.

- Moja ćerka ima 14 godina i uvek je bila dobra učenica. Zanimao ju je španski jezik, pa sam joj često pomagao. Odjednom, stigla je do razreda gde je na najnapredijem nivou, ide joj sve bolje i bolje i ona će doći do tačke kada će u španskom biti bolja od mene - rekao je glumac svojevremeno u jednom intervjuu.

Ben Aflek Ben Aflek, Foto: Printscreen/YouTube/ESPN

Podsećamo, Ben i glumica Dženifer Garner bili su u vezi od 2014., a već sledeće godine su se venčali. Imaju troje dece: ćerke Violetu (14) i Serafinu (11), i sina Samjuela(7). Nakon 10 godina braka obajavili su da su se rastali, a do zvaničnog razvoda došlo je 2018. godine.

Seksi akcenat Ben Aflek dok priča španski jezik pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(D. J.)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA