Keti Peri i Orlando Blum otkazali glamuroznu ceremoniju venčanja zbog korona virusa?

 
 ≫ 
  • 0

Bili su presrećni što su napokon organizovali venčanje, ali su zbog smretnonosnog viusa sve otkazali

Keti Peri, Orlando Blum Keti Peri, Orlando Blum, Foto: Tanjug/AP

Pevačica Keti Peri (35) i njen partner, glumac Orlando Blum (43) navodno su odlučil da otkažu svoje venčanje zbog straha od korona virusa, piše magazin "People".

Srećni par organizovao je venčanje i skoro sve je bilo spremno da izgovore sudbonosno "da", ali zbog trenutne situacije i panike u svetu zbog korona virusa odlučili su da venčanje odlože dok taj skup ne bude bezbedan.

- Sve je bilo spremno za venčanje, 150 gostiju bilo je pozvano u Japan na venčanje. Keti je bila strašno uzbuđena zbog svega, posebno otkako je saznala da je trudna, ali sad je sve otkazano za neko pogodnije vreme - tvrdi izvor blizak paru.

Pevačica i glumac utučeni su zbog otkazivanja ceremonije venčanja, ali su sigurni da su doneli ispravnu odluku.

- Bili su presrećni što su konačno dogovorili sve detalje svog savršenog venčanja, a onda im se dogodilo ovo. Utučeni su, ali napravili su pravi potez i shvatili su da će biti i druge prilike - rekao je izvor za magazin People.

Podsetimo, pevačica je u drugom stanju, a ovu radosnu vest sa celim svetom podelila je u svom novom spotu za pesmu "Never Worn White" koji je objavljen pre nekoliko dana.

Keti Peri Trudna Keti Peri u novom spotu, Printskrin: Youtube/Katy Perry

Ovo je pevačicino prvo dete, dok njen izabranik Orlando iz prethodnog braka ima sina Flina Kristofera Bluma (9).

Keti i Orlando zajedno su od 2016. godine. O njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. godine, kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu verenika Orlanda. Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, međutim pevačica i glumac se tada na takve navode nisu oglašavali.

Video: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je gorela

(N.L)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA