Da Ros nije izgovorio ove reči, kultna scena iz "Prijatelja" bi bila potpuno drugačija!

 
 ≫ 
  • 1

Tajnu čuvanu skoro 22 godine otkrio je autor knjge "Generacija Prijatelji: Pogled u seriju koja je definirala televiziju" Sol Austerlic

Svi verni fanovi serije "Prijatelji" sećaju se čuvene scene Rosovog venčanja u Londonu u epizodi "The One With Ross’s Wedding" iz 1998. godine, kada Geler na ceremoniji umesto ime Emili, žene koju je trebalo da oženi, izgovara ime Rejčel. Do ove situacije ne bi ni došlo da nije bilo Dejvida Švimera i njegove greške u interpretaciji rečenice.

Ovo je potvrdio i pisac knjige "Generacija Prijatelji: Pogled u seriju koja je definirala televiziju" Sol Austerlic. Kako navodi on, Švimer je u jednom trenutku pogrešno interpretirao jednu rečenicu iz scenerija. Naime, umesto da je rekao: "Emili, taksi je stigao,", izgovorio je "Rejčel, taksi je stigao".

Ova Švimerova greška inspirisala je producenta "Prijatelja" Grega Malinsa da "zakuva" naredne epizode legendarnog sitkoma.

- Za nekoga ko naizgled živi stresan život, sa znojem koji mu se konstantno sliva niz čelo, Ros je u trenutku kada greši maksimalno pribran. Kao da su njegove usne izgovorile istinu koju ostatak njegove ličnosti nije hteo da prizna, on upada u trenutno stanje smirenosti - rekao je Austerlic, a prenosi Index.hr.

Podsetimo se čuvene scene:

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    5. februar 2020 | 10:25

    Bez veze, a što se tiče USA humorističkih serija, samo Simsonovi i Alf i Kafić U Zdravlje, ostalo je davež!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA