Bred Pit na događaju sa 5 bivših! Ne zna se koja je bolja cica

 
 ≫ 
  • 12

Bred Pit se pojavio na 77. dodeli Zlatnog globusa, a na isti događaj došlo je i pet njegovih bivših

Sresti bivšu devojku, verenicu ili suprugu obično nije prijatno, ali sresti više njih na istom mestu u isto vreme, e to je već peh. Upravo to se dogodilo holivudskom glumcu Bredu Pitu (56) na dodeli 77. Zlatnog globusa.

Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

- Ma "naletećemo" jedno na drugo. Mi smo dobri prijatelji - odgovorio je glumac na pitanja o susretu s Dženifer Aniston (50), od koje se razveo 2005. jer mu je tada srce osvojila Anđelina Džoli (44).

Kamo sreće da je Bred sreo samo Dženifer. Na događaju se pojavila i njegova bivša verenica Gvinet Paltrou (47), s kojom je glumac počeo da se viđa 1995., nakon što su se upoznali na snimanju filma "Sedam". Raskinuli su 1997., posle nepune dve godine veze.

77 Dodela zlatnog globusa Kristina Aplgejt; Gvinet Paltrou; Foto: Tanjug/AP

Ali ni tu nije kraj. Na dodelu 77. Zlatnog globusa došla je Kristina Aplgejt (48), omiljena Keli iz kultne serije "Bračne vode". Ona je bila Bredova devojka 1989., kada ga je vodila kao kao svoj "+1" na dodelu MTV nagrada.

77 Dodela zlatnog globusa Foto: Tanjug/AP

Osim toga, pre dve godine šuškalo se kako Pit ljubi glumicu Sijenu Miler (38), ali oboje su negirali bilo kakve odnose. Ipak, i ona je ušetala na dodelu globusa i tako postala četvrta u nizu koju povezuju s holivudskim zavodnikom.

77 Dodela zlatnog globusa Sijena Miler; Foto: Tanjug/AP

Kao da to nije dovoljno, događaju je prisustvovala Šarliz Teron (44) koju su početkom ove godine povezivali s Bredom, ali izvor blizak glumcima rekao je da su oni samo prijatelji.

77 Dodela zlatnog globusa Šarliz Teron; Foto: Tanjug/AP

Kako je Pit preživio peterostruki šok, za sada nije poznato.

Video: Slavna glumica priznala da joj je bio grozan poljubac sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Video: Sanja Vučić na koncertu Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA