Nakon silnih nagađanja, stiže i potvrda: Porodila se Kameron Dijaz u 48. godini!

 
 ≫ 
  • 20

Glumica je objavila da je rodila ćerku i poželela svima srećnu Novu godinu

Američka glumica Kameron Dijaz (47) iznenadila je svet na samom početku 2020. godine, jer su ona i njen suprug, roker Bendži Maden (40), postali roditelji.

Iako je nekoliko puta već odjekivala medijima vest da je glumica navodno trudna, Kameron je sve to uvek demantovala, a uz to je prošle godine izjavila da ne želi decu i da se ne stidi toga.

Međutim, izgleda da se lepa glumica predomislila, pa se oglasila trećeg dana 2020. godine uz poruku u kojoj navodi da je njihova porodica dobila novog člana.

Cameron Diaz, Benji Madden, Kamerun Dijaz, Benji Maden Kameron Dijaz i Bendži Maden/Foto: Profimedia/NPG

- Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagoslovljeni na početku nove decenije - dobili smo ćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo preuzbuđeni da podelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i deliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka!

- Naša porodica vašim porodicama šalje ljubav i najlepše želje povodom Nove godine i nove decenije... - stoji u poruci sa potpisom Kameron i Bendž.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️❤️❤️ @benjaminmaddenA post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Video: Cecu zateklo iznenađenje u hotelskoj sobi u Sofiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXL

    3. januar 2020 | 23:16

    Srbiji PLJUJ samo to i znate. Zar nemozete JEDNOM nekome srecu pozeljeti. Zeljela je to dijete i SAD GA IMA. BOGU HVALA.

  • Marica

    4. januar 2020 | 18:42

    Ljudi umesto da se raduju oni kude a svi se izdaju za hrišćane ,zato nam i ide tako dobro tolerancije nema ni za trudnice.

  • Danica

    4. januar 2020 | 02:07

    Ne možeš ljudima ugoditi. Napadali je kada je navodila razloge zašto ne želi decu, sad je napadaju kad je odlučila da ipak ima dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA