Udarna vest u svetu! Kajli Džener prešišala Marka Zakerberga, postala milijarderka u 21. godini i ušla u istoriju!

 
 ≫ 
  • 28

Najmlađa iz porodice Kardašijan je samo od svog kozmetičkog brenda zaradila 900 miliona dolara - i sve je njeno

Kajli Džener je upravo ušla u istoriju kao najmlađa milijarderka svih vremena! Ooo, da. Dobro ste pročitali - milijarderka. 

Zahvaljujući društvenim mrežama, popularnosti svoje porodice, rijalitiju, sopstvenom kozmetičkom brendu "Kylie Cosmetics", 21-godišnja rijaliti zvezda postala je milijarderka.

Njena vrednost sada daleko nadmašuje vrednost ostalih članova njene familije; mame Kris, sestre Kim Kardašijan, sestara Kloi i Kortni Kardašijan, kao i oca Kejtlin Džener.

Mark Zakerberg postao je milijarder u 23. godini/ Foto: Tanjug/AP

Kajli je ovim neverovatnim postignućem nadmašila osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga, koji je svoju prvu milijardu dolara zaradio u 23. godini.

- Ništa nisam očekivala. Ne mogu da predvidim budućnost. Ali osećaj je predivan - izjavila je kajli za magazin "Forbes", koji je prvi objavio njen odlazak u istoriju.

- Lepo je to nositi na svojim leđima - rekla je.

Kajli Džener ima 175 miliona pratilaca na društvenim mrežama, od čega na Instagramu 128 miliona/ Foto: Profimedia/AKM-GSI

Prema Forbsovoj listi, sam brend "Kylie Cosmetics" koji je pokrenula 2015. godine vredan je 900 miliona dolara - i sve je njeno.

- Pojavila sam se u nekoliko radnji, radila sam uobičajeno na društvenim mrežama - i upalilo je - rekla je Kajli o svom uspehu.

Majka jednogodišnje devojčice uverena je da je za njen uspeh najviše zaslužne društvene mreže; 175 miliona pratilaca na Instagramu, Snepčetu, Tviteru i Fejsbuku.

- To je moć socijalnih mreža. Imala sam veoma dobru poziciju i pre nego što sam išta započela - rekla je najmlađa milijarderka za "Forbes".

Kajli Džener ušla je u istoriju sa basnoslovnom zaradom/ Foto: Instagram/kyliejenner

Podsetimo, Kajli Džener je u oktobru prošle godine častila mamu rođendanskim poklonom od 250.000 dolara, crvenim luksuznim Ferarijem 488, specijalno poručenim za mamu Kris. Više pogledajte OVDE.

VIDEO: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yy

    5. mart 2019 | 17:27

    Da,da samo sto se Mark obogatio znanjem,a ova starleta golotinjom! Velika je razlika.

  • Neba

    5. mart 2019 | 17:24

    Kuda ideš svete moj?

  • Ivangm😀

    5. mart 2019 | 17:23

    To samo govori o narodu koliko je jadan kupili su neko go _ _o samo zato sto je ona ozbacila to e moj narode rupo velika....🤨😐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA