Pamtimo je kao seksi Melindu iz "Šapata duhova", a sada se vratila sa 30 kilograma viška i jedva da liči na sebe (FOTO)

 
  • 0

Nakon što su fotografije s premijere serije objavljene gdje se vidi da joj se kilaža povećala, glumica se javno "opravdala" obožavateljima

Dženifer nekada, Foto: Profimedia/Allpix Press

Serija "Ghost whisperer" ("Šapat duhova") i dalje se emituje kod nas, a glavnu ulogu nosi glumica Dženifer Lav Hjuit.

Seksi Dženifer znamo i po ulogama u ostvarenjima "Znam šta ste radili prošlog leta", "Srcolomke", te serijama "Zločinački umovi", "Za istim stolom"...

Dženifer se iz javnosti povukla pre četiri godine jer je htela da se posveti deci, sinu Atikusu (3) i ćerki Autumn (4). Pre nego što je uzela pauzu od javnog života, glumila je u "Zločinačkim umovima".

Dženifer Lav Hjuit bila je prezgodna i preseksi, Foto: Profimedia/Xposurephotos

Ove godine se vraća na glumačku scenu ulogom u drami "9-1-1", a javnost nije bila u potpunosti spremna za njen povratak. Naime, Dženifer je drastično promenila izgled i, kako pišu strani mediji, udebljala se čak 30 kilograma.

Nakon što su fotografije s premijere serije objavljene gdje se vidi da joj se kilaža povećala, glumica se javno "opravdala" obožavateljima.

- Ovo je bilo zaista nekoliko intenzivnih dana. Divnih, blagoslovljenih, ali intenzivnih. Niko mi nije rekao da će to trajati 12 sati i da će vlažnost vazduhu u Njujorku iznositi skoro 100 posto. Želim se izviniti. Crno odelo? Loša ideja. Nedovoljno laka za kosu? Isto loša ideja - prokomentarisala je glumica na društvenoj mreži.

Dženifer Lav Hjuit sada, Foto: Profimedia/Goff Photos

- Moram se izviniti zbog toga što izgledam uništeno na svim fotkama. Doslovno sam se topila. Do trena kad sam napokon došla na crveni tepih, doslovno sam se otopila. Kosa mi se izravnala, šminka je curila niz lice i izgledalo je kao da sam zaboravila da sam glumica i kako bi trebalo da izgledam na crvenom tepihu - dodala je.

Zatim se našalila te rekla kako u seriji neće tako izgledati već će biti našminkana i neće se znojiti. Kako kaže, pre premijere nije spavala celu noć zbog dece koju ima sa suprugom, glumcem Brajanom Helisajem (39).

(Telegraf.rs)

Video: Nućijev menadžer opsovao devojku sa kojom je došao na promociju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA