Ovu tajnu "Ratova zvezda" ne znaju ni najveći obožavatelji (VIDEO)

 
  • 0

Oduševićete se kada budete videli ko je igrao Jodu u radijskoj verziji serije "Ratovi zvezda"

"Ratovi zvezda" već decenijama spadaju jedan od najpopularnijih filmskih serijala. Ovih dana pojavila se informacija koji sigurno nisu znali ni najveći obožavatelji ovog ostvarenja. Naime, gostujući u emisiji voditelja Grejema Nortona, glumac Džon Litgou, koga pamtimo po ulozi Dika Solomona u seriji "Treći kamen od Sunca", otkrio je da igrao lik Jode u radijskoj verziji serije "Ratovi zvezda".

- Godinu dana nakon što se pojavio film "Ratovi zvezda - Imperija uzvraća udarac", Džordž Lukas ga je producirao kao radio seriju. Tu su bili Mark Hamil (Luk Skajvoker), Bili Di Vilijams (Lendo Karlisijan), Entoni Denijes (C3PO), ali Frenk Oz nije hteo da glumi Jodu na radiju...  Ja sam sa filmskim režiserom Džonom Madenom vežbao za komad. Tada je on bio uspešan režiser na radiju. Maden mi se požalio da ne može da nađe nikog za ulogu Jode, a onda sam ja (kao Joda) izgovorio: "Nesptrljiv je". To je posao koji sam najbrže dobio - rekao je Litgou.

Printskrin: Youtube/The Graham Norton Show

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA