ŠOK! Bila je seks-bomba, muškarci su otkidali za njom, uništila se operacijama, sada je JEZIVO mršava i neprepoznatljiva! (FOTO)

 
  • 8

Tara Rid je svojevremeno važila za jednu od najlepših američkih glumica, a onda se podvrgla raznim estetskim zahvatima i promenila lični opis

Zvezda filmskog serijala "Američka pita", 41-godišnja Tara Rid, koja je nekada važila za pravu lepoticu, šokirala je svet svojim izgledom kada se ove nedelje pojavila na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

KO JE, BRE, MATOR?! Ona je napunila 52 godine i ima telo seks-bombetine, a kad vidite ŠTA ume sa njim, neće vam biti dobro! (FOTO)

Glumica je prisustvovala premijeri filma Kare Delevin "Valerian and The City of a Thousand Planets" i to sa potpuno drugačijom frizurom. Suvišno je i napomenuti da su je mnogi jedva prepoznali.

Foto: Profimedia/INSTAR Images

Šokantna je bila i njena kilaža, budući da je nekadašnja seks-bomba u crnom topiću i širokim pantalonama izgledala kao živi kostur.

Za sada nije poznato da li je u pitanju perika, iako liči na to, ali jedno je očigledno - da je Tara ovim izgledom sve šokirala.

Foto: Profimedia/INSTAR Images

- Ljudi uvek pričaju kako ništa ne jedem. Jedem stalno. Zovu me zastrašujuće mršava... Svi znaju da jedem više od ikoga. Jednostavno sam mršava devojka. Otišla sam na liposukciju jer, iako sam bila mršava, neću da lažem, želela sam six-pack - rekla je Tara npočetkom meseca za "E! News".

Foto: Profimedia/INSTAR Images

(Telegraf.rs)

Video: Kakve ovacije za Karleušu, poručila - najlepša noć u mom životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA