Si Lo Grin večeras peva u Novom Sadu, direktan prenos na kanalu "Pink 2"!

 
  • 0

Američka zvezda će natupiti na Trgu slobode u Novom Sadu na proslavi 13. rođendana "Exita", a osim Grina, koncerte će održati i "Svi na pod", "Zemlja Groova" i "Perpetuum Mobile"

Si Lo Grin, pevač grupe "Gnarls Barkley", održaće večeras besplatan koncert na Trgu slobode u Novom Sadu u okviru proslave 13. rođendana festivala "Exit". Direktan prenos na kanalu "Pink 2" počinje u 20.30 časova kada program otvara sastav "Svi na pod", dok će se američka zvezda na bini pojaviti u 23.30 časova.

Grin, koji je sinoć sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", noć je proveo obilazeći beogradske restorane i klubove.

- Oduševljen sam ovdašnjim ljudima i njihovom lepotom, pogotovo devojkama. "Exit" je veoma poznat i cenjen festival u celom svetu i počastvovan sam što ću nastupiti na rođendanskoj proslavi festivala. Očekujem da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti - izjavio je Si Lo Grin.

Inače, na Trgu slobode je postavljena velika bina, širine više od 20 metara, uz pet video-bimova i vrhunsku produkciju. Svoj rođendan "Exit" će proslaviti i uz veliki vatromet.

SATNICA:

20.30 - "Svi na pod"

21.30 - "Zemlja Groova"

22.45 - "Perpetuum Mobile"

23.30 - Si Lo Grin

(Telegraf.rs)

Video: Održana premijera u predstave "Meduza Suza" u Narodnom pozorištu Pirot

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA