Blasterjaxx oduševljeni Ivanom Ivanovićem (VIDEO)

 
  • 6

Australijski muzičari nisu krili svoje oduševljenje remiksom numere "Albekx - Alarm" koji je uradio mladi beogradski di-džej Ivan Ivanović

Mladi beogradski EDM disk džokej Ivan Ivanović, poznatiji pod pseudonimom Cavin Viviano, poslednjih nedelja beleži veliki uspeh na svetskoj EDM sceni. Nakon svog drugog nastupa na "Serbia Wonderland" festivalu pred oko 5.000 ljudi, kada je primećen od strane britanskog trija, "Futuristic Polar Bears", koji mu je ponudio saradnju, počeo je da uživa veliku pažnju svetskih EDM zvezda i njihovih menadžera.

Na istom nastupu Slovenac Beltek je rekao da je Ivan veliki muzičar i da ga očekuje svetla budućnost.

Poslednji remiks "Albekx - Alarm" (Cavin Viviano RMX) koji je izdao za produkcijsku kuću "Vuluver Records" privukao je veliku pažnju australijskih super zvezda "Blasterjaxx" koji su trenutno među natraženijim EDM izvođačima na planeti. Nakon javne podrške sa njihove strane, proteklog vikenda je upravo ovaj remiks otvorio popularnu radio emisiju koju možete odslušati na zvaničnom YouTube kanalu BlasterjaxxTV.

Inače, Ivan Ivanović je trenutno u studiju i završava tri nove pesme koje će potpisati za jednu produkcijsku kuću iz Holandije, čije ime nije hteo da otkriva. Raspored nastupa u zemlji i regionu mu je zgusnut, a agencija koja ga zastupa počela je da dobija upite za nastupe u Gruziji, Britianiji i Italiji. On je dodao i da će nastupati i na jednom velikom domaćem događaju u zemlji, koji će se održati na jesen u Beogradu.

(Telegraf.rs)

 

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • grim

    7. jul 2014 | 15:57

    Decko je car. Pre svega veliki muzicar....

  • Nikolas

    7. jul 2014 | 16:49

    Znam za ovog lika vec 3-4 gdine... Dobar je :&

  • Nina

    7. jul 2014 | 20:21

    Pratim ga na tviteru...Jedini DJ na našim prostorima za kojeg znam da pravi svoju muziku i da je posvećen! Želim mu svetsku karijeru! Bravo Ivane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA