EXIT: Prodaja jednodnevnih ulaznica počela u podne!

 
  • 0

Organizatori očekuju da će dnevne karte po ceni od 1.990 dinara biti brzo rasprodate, a u prodaju su puštene i ulaznice za "Sea Dance" festival koje koštaju 3.390 dinara

Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za "Exit" po promotivnoj ceni od svega 1.990 dinara pušten je u prodaju danas u podne a organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, karte po ovoj ceni biti rasprodate u rekordnom roku!

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru "Gigstix" prodajne mreže (spisak prodajnih mesta možete pronaći OVDE).

Takođe, od danas u podne na svim prodajnim mestima "Exita" biće dostupni i trodnevni kompleti ulaznica za "Sea Dance" festival po promo ceni od 3.390 dinara.

Da podsetimo, komplet ulaznica za "Exit" trenutno košta 5.990 a za "Exit avanturu" 6.990 dinara, dok studenti i srednjoškolci mogu da karte mogu da kupe po ceni od 5.490 (za "Exit"), odnosno 5.990 dinara (Exit avantura).

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA