Underworld za nezaboravnu završnicu Sea Dance festivala (VIDEO)

 
  • 0

Popularni britanski elektronski sastav nastupiće 17. juna na plaži Jaz u Budvi

Pioniri i najznačajniji sastav u istoriji elektronske muzike i neprevaziđeni vladari plesnih podijuma širom sveta, britanski "Underworld", pridružuju impresivnom programu "Sea Dance" festivala sa jednom jedinom misijom: da zajedno sa grupom "Jamiroquai" i reperom Example-om pokore jadransku obalu ovog leta.

Njihov nastup na glavnoj bini "Sea Dance" festivala smeštenoj na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve, predstavljaće savršenu kulminaciju i grandiozan završetak velike, osmodnevne "Exit" Avanture, a pored njih nas na glavnoj bini 17. jula očekuje još niz elektronskih izvođača, predstavnika Dance Arene "Exita"-a, koja to veče gostuje na plaži Jaz.

Poslušajte pesmu "Born Slippy" grupe "Underworld"

VRLO OGRANIČEN BROJ JEDNODNEVNIH ULAZNICA PO POKLON CENI OD 1990 DINARA U PETAK U PRODAJI!

Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za "Exit" po neverovatnoj ceni od svega 1.990 dinara biće pušten u prodaju u petak, 13. juna. Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, ulaznice po ovoj ceni biti rasporodate u rekordnom roku.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže (spisak prodajnih mesta na ovom linku).

OD PETKA U PRODAJI KOMPLETI ULAZNICA ZA SEA DANCE FESTIVAL

Od petka u podne na svim prodajnim mestima "Exit" festivala biće dostupni i trodnevni kompleti ulaznica za Sea Dance festival po ceni od 3.390 din.

Trenutna cena ulaznice za "Exit" iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu (EXIT+ SEA DANCE) 6.990 dinara

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA