QUEENS OF THE STONE AGE: Spremite se za žestoki rokenrol! (FOTO)

 
  • 0

Članovi američke grupe koja će 11. juna svirati na festivalu "Rock@Exit" poručili su da jedva čekaju svoj prvi nastup u Srbiji

Članovi popularnog benda "Queens Of The Stone Age" koji će po prvi put nastupiti u Srbiji 11. juna na festivalu "Rock@Exit" fanovima u Srbiji su poručili: "Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!".

Osim američkog sastava na ovom festivalu će svirati i "Partibrejkers", "Eyesburn", "Ritam nereda" i "Repetitor" a očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena karati biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na "Rock@Exit" iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su onlajn preko sajta gigstix.com, tako i u svim "Gigstix" prodavnicama.

Set-lista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput "No One Knows", "Go With a Flow", "Make It Wit Chu" , "My God Is The Sun", "Little Sister" ...

Organizatori podsećaju da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za "Exit" ili "Exit avanturu" dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za "Rock@Exit" festival, uz uslov prethodne registracije. Pored toga, u okviru "ExitAid" programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te karte u fond za ugrožene od poplava. Trenutna cena ulaznice za "Exit" 5.990, a za "Exit avanturu" 6.990 dinara.

Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za "Exit" ili "Exit avanturu" koji su kartu kupili u periodu od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za "Rock@Exit" festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 14 časova i traje do ponedeljka, 9. juna u 23.59 časova putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

(Telegraf.rs)

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA